ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Σαν συλλαλητήριο...

Το κλίμα δεν θα είναι καθόλου φιλόξενο στο Μπακού

Σάββας Λαζανιάς

Σαν μια εθνική γιορτή βλέπουν τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ οι Αζέροι. Στο γήπεδο θα υπάρχουν πάνω από 30 χιλιάδες σημαίες του Αζερμπαϊτζάν, τις οποίες θα προμηθεύσει η διοίκηση της Καραμπάχ στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης - Η υποκριτική στάση της UEFA

Αποκτά πολιτική χροιά ο αγώνας για τους Αζέρους

Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ απέκτησε πολιτικό χαρακτήρα για την Καραμπάχ και αυτό δεν οφείλεται στους «γαλαζοκίτρινους», αλλά στα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι της Καραμπάχ με την Ντούντελανζ, όπου είδαμε την εμφάνιση του drone με την αρμενική σημαία και την εισβολή των Αζέρων στο γήπεδο. Το παράδοξο είναι πως δεν έχει ανοίξει ακόμα πειθαρχική έρευνα η UEFA για το όσα έγιναν στο Λουξεμβούργο.

Οι Αζέροι θίχτηκαν από την κίνηση των Αρμένιων με το drone και βλέπουν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ σαν μια καλή ευκαιρία για να απαντήσουν και να προπαγανδίσουν υπέρ των εθνικών τους θέσεων.

Είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους ξανά και σημαίες του ψευδοκράτους στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης, όπως συνέβηκε και στο ματς του περασμένου Αυγούστου. Από τη στιγμή που η UEFA δεν επέβαλε κάποια τιμωρία για την παράνομη σημαία, στέλνει έμμεσα το πράσινο φως στους Αζέρους για να επαναλάβουν αυτή την προκλητική πράξη.

Όσες προκλήσεις κι αν δεχθούν οι «γαλαζοκίτρινοι» στο παιχνίδι της Πέμπτης θα πρέπει να παραμένουν απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό σκέλος. Ο Τόμας Ντολ και οι παίκτες του πρέπει να βρουν τον τρόπο για να χαλάσουν το «πάρτι» που θα στήσουν οι Αζέροι. Αυτό θα το πετύχουν μόνο εάν καταφέρουν να φύγουν νικητές από το Αζερμπαϊτζάν.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πέσουν «οι τίτλοι τέλους» για τον Στάθη Αλωνεύτη
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
X