ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Αποχώρηση με... διπλό κέρδος

Μετρημένες θέσεις και μπάτζετ, «συνηγορούν» στην αποχώρηση του Ιταλού

Αντρέας Τζιακούρης

Αντρέας Τζιακούρης

Μόνο τα τυπικά έχουν μείνει για να γίνει και με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Η δεδομένη απόκτηση του Κυπρίου πορτιέρο από τον Εθνικό εξισώνεται με το γεγονός ότι ο Σκουφέτ κατά πάσα πιθανότητα θα δει την πόρτα εξόδου.

Το σενάριο αποχώρησης του Ιταλού από την ομάδα της Λευκωσίας δεν έχει να κάνει τόσο με την απόδοση του αφού θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει ένα δυνατό δίδυμο μαζί με τον Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια. Έχει να κάνει όμως με το ότι ξεκλειδώνει ακόμα μία θέση στον κατάλογο ξένων - κοινοτικών με τον αριθμό να φτάνει πλέον τους 12 ποδοσφαιριστές.

Η λογική λέει ότι οι υπόλοιπες τρεις θέσεις θα καπαρωθούν από ένα δεξί μπακ, ένα εξτρέμ και ένα κεντρικό αμυντικό και σε περίπτωση αποχώρησης ενός ακόμη ποδοσφαιριστή τότε ο Σωφρόνης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ.

Ως εκ τούτου με τις θέσεις στο ρόστερ των «γαλαζοκιτρίνων» να είναι περιορισμένες και το μπάτζετ μετρημένο, στον «Αρχάγγελο» βλέπουν θετικά την αποχώρηση Σκουφέτ αφού το κέρδος είναι διπλό…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση