ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Απόλλων Σμύρνης καλεί Γιάκολις;

Αρέσει ο Κροάτης αλλά...

Ανδρέας Μιχαήλ

Ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ, τρέχει με μεγάλη ταχύτητα τα τελευταία εικοσιτετράωρα αφού οι «γαλαζοκίτρινοι», προσπαθούν να συμμαζέψουν την κατάσταση που έχει περιέλθει στην ομάδα μετά τα κακά αποτελέσματα και τις άσχημες εμφανίσεις με Καρμιώτισσα, Τζιλάνι και ΑΕΚ.

Αγκάθι για την ολοκλήρωση του φετινού προγραμματισμού, αποτελούν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τους «γαλαζοκίτρινους», να κάνουν απέλπιδες προσπάθειες για να τους… ξεφορτωθούν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αντόνιο Γιάκολις, με τον Κροάτη εξτρέμ να μην στεριώνει στον Αρχάγγελο. Το τελευταίο διάστημα, όσο ο Απόλλωνας όσο και η ΑΕΛ μπήκαν σε σκέψεις για τον βραχύσωμο εξτρέμ. Από τη μια ο Απόλλωνας, απέρριψε την περίπτωσή του, ενώ από την άλλη η ΑΕΛ, δεν μπορεί να ανέβει στα χρήματα που αξιώνει ο Κροάτης.

Μια άλλη εναλλακτική λύση για την αποχώρηση του Γιάκολις είναι η Ελλάδα. Στη Σμύρνη και συγκεκριμένα στον Απόλλων Σμύρνης, καλοβλέπουν τη περίπτωση του 28χρονου εξτρέμ, αλλά και εκεί αποτελεί αγκάθι το ψηλό του κασέ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι», αναμένουν πάντως και το τελικό ξεκαθάρισμα αφού όσο ο καιρός περνάει και οι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκουν το κατάλληλο συμβόλαιο που επιθυμούν οι ποδοσφαιριστές τα πράγματα δυσκολεύουν.

Φυσικά και ο Γιάκολις από την πλευρά του πρέπει να ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του εάν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X