ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Από Τουρκία μέχρι Πακιστάν!

Ο Ζαχίντ προκαλεί θαυμασμό με τα επιτεύγματά του

Χάρης Χαρίτωνος

Τα όσα είδαμε από τον Γκαγιάς Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα, απασχολούν και ενδιαφέρουν εκτεταμένα και στο εξωτερικό.

Το γκολ του, αλλά και η εντυπωσιακή ασίστ του στον Γιώργο Εφραίμ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, όχι μόνο στο νησί μας, αλλά και σε Τουρκία, Νορβηγία και Πακιστάν, μεταξύ άλλων!

Το ενδιαφέρον της τουρκικής Ανκαραγκουτσού για τον επιτελικό μέσο των «γαλαζοκιτρίνων» της Λευκωσίας κάνει πολλούς οπαδούς της να παρακολουθούν επισταμένα τα επιτεύγματά του στην Κύπρο το τελευταίο χρονικό διάστημα, προβαίνοντας σε λεπτομερείς αναλύσεις για τα ποδοσφαιρικά χαρίσματά του, αλλά και το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα τους, αν προχωρήσει η μεταγραφή του.

Από την άλλη, τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όσο και στην χώρα που τον καταξίωσε ποδοσφαιρικά, οι αναφορές είναι πολλές, εκθειάζοντας τον για τις αρετές του.

Το ανέβασμα της απόδοσης του Πακιστανού (με νορβηγικό διαβατήριο) είναι ότι καλύτερο για τον ΑΠΟΕΛ αυτή την περίοδο. Αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια, θεωρείται ως δεδομένο πως η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θα προσπαθήσει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια.

Δείτε κάποια tweet που συλλέξαμε για τον Ζαχίντ, πιο κάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χάρης Χαρίτωνος

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση