ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Επιχείρηση «απεξάρτηση»

Το να έχεις τον Τάμαρι στο ρόστερ σου είναι ευλογία όμως η εξάρτηση επιβάλλεται να σταματήσει

Εφραίμ Γεωργίου

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πλησιάζει για το ΑΠΟΕΛ και ο Τόμας Ντολ προετοιμάζει την ομάδα του για το πρώτο ντέρμπι. Ο στόχος στο παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι αυτονόητος, νίκη και τρεις βαθμοί. Πέραν όμως απ’ τους βαθμούς οι «Γαλαζοκίτρινοι» θέλουν και καλή εμφάνιση γιατί με τέτοιο ρόστερ οι απαιτήσεις είναι πολλές.

Από πλευράς του ο Τόμας Ντολ πρέπει να διαχειριστεί σωστά τους πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει στην φαρέτρα του. Δεν είναι εύκολο το εγχείρημα του Γερμανού και είδαμε πολλές φορές ομάδες με πολλούς ποιοτικούς παίκτες να μην μπορούν να αποδώσουν. Υπάρχει όμως η πεποίθηση στον «Αρχάγγελο» πως ο Ντολ θα πετύχει.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ο Γερμανός έχει ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα. Μπορεί να παρουσιάσει μια ομάδα που δεν θα είναι εξαρτημένη απ’ τον Μούσα Αλ Τάμαρι; Την περσινή χρονιά ο Ιορδανός πήρε την ομάδα απ’ το χέρι και την οδήγησε στον τίτλο με εξαίρεση ένα διάστημα στο οποίο ο Νατέλ είχε «ντυθεί» Τάμαρι.

Δεν λέμε το να έχεις τον Τάμαρι στο ρόστερ σου είναι ευλογία. Η ποιότητα του «φωνάζει» και η Κύπρος είναι ένας σταθμός για να φθάσει πραγματικά ψηλά. Όμως κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι πάνω απ’ την ομάδα. Η εξάρτηση απ’ τον Τάμαρι πρέπει να σταματήσει.

Γράψαμε ξανά πως η ποιότητα στο φετινό ΑΠΟΕΛ είναι ότι πιο κοντινό είδαμε ποτέ στην ομάδα του 2012, και αυτό δίνει την ευκαιρία στον Γερμανό τεχνικό να δουλέψει ομαδικά. Μονάδες πάντα θα ξεχωρίζουν, όμως η εξάρτηση είναι άλλο πράγμα.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X