ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Ανοικτά κεφάλαια...

Θα απασχολήσουν τους «Γαλαζοκίτρινους»

Εφραίμ Γεωργίου

Με τα δεδομένα που έχουν πλέον δημιουργηθεί στην καθημερινότητα μας, το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την επόμενη μέρα τα οποία θα πρέπει να απαντήσουν σιγά σιγά οι ομοσπονδίες αλλά και οι ίδιες οι ομάδες. Έτσι είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτή τη στιγμή ο προγραμματισμός να μην τρέχει.

Είναι κάτι που έχει ξεκαθαρίσει το επίσημο ΑΠΟΕΛ και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι πληροφορίες απ’ το Αζερμπαϊτζάν για μεταγραφή του Αΐλτον «έμπαζαν» για διάφορους λόγους. Ναι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί το ΑΠΟΕΛ να είδε και να αξιολόγησε αλλά τη δεδομένη στιγμή για μεταγραφές δεν νομίζω πως μπορείς να μιλάς. Και πόσο μάλλον για μεταγραφή στην οποία πρέπει να δώσεις και χρήματα από πάνω.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν ανοικτά κεφάλαια που σύντομα θα απασχολήσουν τους «Γαλαζοκίτρινους». Είναι οι δανεικοί, τους οποίους και πρέπει να πληρώσει το ΑΠΟΕΛ αν θέλει να κρατήσει και στη νέα σεζόν, αλλά και τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Πρώτα όμως είναι το κεφάλαιο προπονητή μιας και το συμβόλαιο του Μαρίνου Ουζουνίδη θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. 

Στην πρώτη κατηγορία είναι έξι ποδοσφαιριστές και πρόκειται για τους Μπέλετς, Πάβλοβιτς, Μάτιτς, Γέφτοβιτς, Άλεφ και Βιντιγκάλ. Ποιους κρατάς και γιατί είναι το μεγάλο ερώτημα. Αυτό όμως δεν μπορεί να απαντηθεί εύκολα μιας και πρέπει να βάλουμε κάτω το οικονομικό αλλά και την προσφορά των ποδοσφαιριστών. Όσο δε επικρατεί ένα ερωτηματικό στο οικονομικό, ένεκα και της κρίσης που έφερε ο κορωνοϊός, δεν υπάρχει απάντηση για το αν θα προχωρήσεις σε μεταγραφή κάποιου ή όχι. Είναι κάτι όμως που απασχολεί και θα απασχολήσει πολύ περισσότερο στους επόμενους μήνες τους «Γαλαζοκίτρινους».

Στην δεύτερη κατηγορία με τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους, υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Βάτερμαν, Μερκή, Αλωνεύτη και Μακρή. Και εδώ υπάρχουν τα ερωτηματικά, με τον Μερκή να μοιάζει ως την πιο εύκολη περίπτωση.

Βέβαια η προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή δεν είναι στον προγραμματισμό και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά που αν δεν απαντηθούν δεν μπορεί κανείς να κάνει πολλά στο κεφάλαιο του προγραμματισμού. Θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα; Τι θα γίνει με την Ευρώπη; Τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που τρέχουν και ολοκληρώνονται; Όλα αυτά πρέπει να απαντηθούν. Όταν συμβεί αυτό θα ανοίξει και η κουβέντα του προγραμματισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X