ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ανησυχία για την επόμενη μέρα

Ο κόσμος περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις

«Αγγαρεία» μοιάζουν οι εφτά αγώνες που έχει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς η χρονιά ουσιαστικά ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη μετά τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση στο κύπελλο.

Η ομάδα της Λευκωσίας τέθηκε εκτός όλων των στόχων που είχε θέσει και μοιραία τα εναπομείναντα παιχνίδια πέφτουν σε δεύτερη μοίρα. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα, όπως είναι η διαχείριση της επόμενης μέρας αλλά και τα διοικητικά με φόντο και την επερχόμενη κρίσιμη Γενική Συνέλευση της εταιρείας η οποία θα είναι πιθανότατα και εκλογική.

Το κλίμα στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο ναδίρ. Κατήφεια, απογοήτευση και προβληματισμός είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν τους οπαδούς των «γαλαζοκιτρίνων», οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να διαγράφει μια τραγική χρονιά. Δεν είναι όμως μόνο το αγωνιστικό, υπάρχει μεγάλη ανησυχία από τον κόσμο και για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, καθώς για την ώρα δεν έχει βγει προς τα έξω το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Ο ΑΠΟΕΛ βιώνει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας του και το ερώτημα είναι το πότε θα καταφέρει να εξέλθει από αυτήν την κρίση, αγωνιστική και οικονομική. Υπάρχουν πάρα πολλά κρίσιμα κεφάλαια ανοιχτά και η ανησυχία του κόσμου για την επόμενη μέρα είναι πάρα πολύ μεγάλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Τελικά… συνδυασμός

Τελικά… συνδυασμός

Έτοιμος ο Θεόδωρος Κυριακίδης για να ανακοινώσει το πλάνο και τους συνεργάτες του
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ