ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Άμεσα αντί-Σαμπάλα και άλλοι τρεις

Η αποχώρηση του νεαρού Αργεντινού άλλαξε τις μεταγραφικές προτεραιότητες για τον Σωφρόνη Αυγουστή

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Μετά τις εξελίξεις με τον Φακούντο Σαμπάλα (δες εδώ), ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ, ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει επικεντρωθεί στην προσπάθεια εξεύρεσης αμυντικού για το αριστερό άκρο. Έχει στα υπόψη τους αρκετούς ποδοσφαιριστές και άρχισε την αξιολόγηση τους.

Ψάχνει για ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να βοηθά και επιθετικά, όπως έκανε πολύ καλά ο Σαμπάλα, αλλά και που να είναι καλύτερος στα αμυντικά του καθήκοντα σε σχέση με τον 23χρονο Αργεντινό ο οποίος αρκετές φορές άφηνε εκτεθειμένα τα νώτα της ομάδας στην πλευρά του.

Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Σαμπάλα ο οποίος πριν από δύο μήνες αρνήθηκε κατηγορηματικά να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2025. Στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα 110 χιλιάδων η οποία θα πληρωθεί στον ΑΠΟΕΛ από τους τούρκους που θα κάνουν δικό τους τον Σαμπάλα.

Οι εξελίξεις με την αποχώρηση του νεαρού Αργεντινού, άλλαξαν και τις προτεραιότητες όσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει να έχει το συντομότερο ένα ακόμα κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ και δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση