ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Αλλεπάλληλα ρεκόρ εισιτηρίων εποχής Κ.Φ.(UPD)

Ξεπερνά κατά πολύ πια την επίδοση του Κύπρος-Βέλγιο

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Νεότερη ενημέρωση: Η δημοσίευση των στοιχείων για τον αριθμό εισιτηρίων προέρχεται από την ΚΟΠ, για το πρωτάθλημα, και την επίσημη πληροφόρηση από ΓΣΠ στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Μετά από νεότερη πληροφόρηση, με βάση τα στοιχεία που έδινε στα ΜΜΕ η επίσημη Ομόνοια πέρσι, η λίστα με τους πιο εμπορικούς αγώνες χρίζει επικαιροποίησης. Συγκεκριμένα, οι αγώνες με ΕΝΠ και Απόλλωνα είχαν ξεπεράσει τις 7000 εισιτήρια, τη στιγμή που ως πιο εμπορικό παιχνίδι πέρσι δόθηκε από την ΚΟΠ το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων με 6.296. Η σχετική λίστα (πίνακας) ανανεώθηκε.

Με τη Σουτιέσκα οριακά δεν έσπασε το ρεκόρ, αφού κόπηκαν 8.297 εισιτήρια, αλλά με την Καραμπάχ σημειώθηκε νέα επίδοση με 9.481

Το προηγούμενο κείμενο.

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως από την ημέρα που έγινε υποχρεωτική η έκδοση κάρτας φιλάθλου για να μπεις σε γήπεδο ποδοσφαίρου να δεις αγώνα, μειώθηκε απότομα η προσέλευση του κόσμου. Για διάφορους λόγους, αρκετοί φίλαθλοι αποφάσισαν να μην εκδώσουν κάρτα και έμειναν ως εκ τούτου μακριά από τα γήπεδα.

Ένα χρόνο μετά, δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για επιστροφή, όμως ο αγώνας ΑΠΟΕΛ-Άγιαξ προσφέρεται για εξέταση των δεδομένων. Όπως προ μερικών μηνών το παιχνίδι της Κύπρου με το Βέλγιο για τα προκριματικά του EURO, έτσι και τώρα υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση.

Ο ΑΠΟΕΛ γενικώς κατέχει όλα τα ρεκόρ προσέλευσης στην εποχή της κάρτας φιλάθλου, όχι πως πριν δεν τα είχε βέβαια, μιας και οδεύει ολοταχώς προς το να το σπάσει για τρίτη φορά μέσα στο ίδιο Καλοκαίρι.

Το ρεκόρ ήταν 8375 από τον περασμένο Μάρτιο και το Κύπρος-Βέλγιο, ενώ στο πρωτάθλημα το ρεκόρ ανήκει στο ντέρμπι τίτλου ΑΠΟΕΛ-Απόλλων με 6.296. Η ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ όμως μας έφερε σε άλλα επίπεδα.

Με τη Σουτιέσκα οριακά δεν έσπασε το ρεκόρ, αφού κόπηκαν 8.297 εισιτήρια, αλλά με την Καραμπάχ σημειώθηκε νέα επίδοση με 9.481. Είναι δεδομένο, αφού γέμισαν ήδη Δυτική και Ανατολική, πως θα καταγραφεί νέο ρεκόρ εισιτηρίων στην εποχή της κάρτας και το νούμερο θα είναι και πενταψήφιο και σημαντικά πάνω από τις 10000.

Τα εφτά πιο εμπορικά ματς με κάρτα

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΑΠΟΕΛ-ΑΓΙΑΞ CHL 10000+
ΑΠΟΕΛ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ CHL 9481
ΚΥΠΡΟΣ-ΒΕΛΓΙΟ EURO 8375
ΑΠΟΕΛ-ΣΟΥΤΙΕΣΚΑ CHL 8297
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 7677
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΠ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 7048
ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 6926

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X