ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Αλλάζει όλη την ομάδα ο Πούρσα

Προστατεύει παίκτες ενόψει Ανόρθωσης

Την ΕΝΠ φιλοξενεί σήμερα το ΑΠΟΕΛ, αλλά το μυαλό θα είναι ημιτελικός κυπέλλου με την Ανόρθωση και για αυτό τον λόγο άλλωστε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης άφησε εκτός αποστολής κάποιους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα έμεινα για διάφορους λόγους εκτός οι Εμίλιο Ενσούε, Γκάρνερ, Βινίσιους και Λουντέμο πέρα από τους μόνιμους τραυματίες Εφραίμ, Μπερν και Σατσιά θα παραταχθεί αύριο ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΕΝΠ.

Με αυτά τα δεδομένα, αναμένεται να δούμε γερό rotation από τον Ελλαδίτη τεχνικό. Με την θέση του άσου, που θα παραμείνει ο Ουζόχο, καθώς χρειάζεται παιχνίδια για να βρει τον ρυθμό του, στις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να γίνουν αλλαγές.

Η αμυντική τετράδα θα είναι εντελώς διαφοροποιημένη με τους Σιέλη και Γουήλερ στα άκρα και τους Μερκή και Ζόρζε στα στόπερ. Ολικό rotation θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα και στην τριάδα της επίθεσης, όπου πολύ πιθανόν να πάρουν θέση οι Γαβριήλ και Κατσαντώνης στα άκρα με τον Σαχάρ στην κορυφή.

Στο κέντρο οι επιλογές είναι πιο μετρημένες. Ντίας και Ντε Βινσέντι ενδεχομένως να είναι βασικοί και δεν αποκλείεται ο τρίτος να είναι κάποιος νεαρός που δεν πήρε ακόμα ευκαιρία, ή ακόμα και ο Αποστολάκης που ήταν εκτός αποστολής στον τελευταίο αγώνα, αν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ επιλέξει να ξεκουράσει και τον Ανουάρ.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί πάντως και το ενδεχόμενο ο Πουρσαϊτίδης να γυρίσει το σχήμα του σε 4-4-2 γι' αυτό το παιχνίδι και μόνο, πηγαίνοντας με τους δύο προαναφερθέντες στη μεσαία γραμμή και παίζοντας με επιθετικό δίδυμο τους Σαχάρ και Νούχιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Χωρίς επενδυτή… δεν προχωρεί

Χωρίς επενδυτή… δεν προχωρεί

Το μέγεθος των οφειλών – χρέους αποτελεί «φόβητρο» για τον κάθε ενδιαφερόμενο συμπεριλαμβανομένου βέβαια και του Θεόδωρου ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ