ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ηλία και προγραμματισμός

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ευελπιστούν ότι ο 26χρονος θα κλείσει και θα μπει στο αεροπλάνο για Βουλγαρία

Τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας τους στην Κύπρο διανύουν στον ΑΠΟΕΛ. Την ερχόμενη Τρίτη οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αναχωρήσουν για τη Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στα του προγραμματισμού, εκτός από τις μεταγραφές των Ντάλσιο και Κρέσπο, που ανακοινώθηκαν, οι «γαλαζοκίτρινοι» όπως είναι γνωστό έχουν συμφωνήσει με ακόμη τρεις παίκτες οι οποίοι έχουν υπογράψει. Πρόκειται για τους Κίνγκσλεϊ Σαρφό, Αμέλ Μούγιανιτς και ο Βίντ Μπέλετς.

Στον ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει αίσια κατάληξη και με την περίπτωση του Μάριου Ηλία. Η νέα πρόταση που κατέθεσε ο ΑΠΟΕΛ στον Εθνικό για τον 26χρονο επιθετικό είναι αισθητά βελτιωμένη και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα της Άχνας θα την αποδεχτεί. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και ολοκληρωθεί το deal, ο Ηλία θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία την ερχόμενη Τρίτη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα οι «γαλαζοκίτρινοι» φουλάρουν για τις επόμενες κινήσεις τους. Η απόκτηση δυο ακραίων επιθετικών και ενός κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ενώ το πλάνο περιλαμβάνει επίσης και απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Στράβωσαν τα πάντα από την αρχή για τον ΑΠΟΕΛ και η πλέον η πρόκριση απομακρύνεται Live Score

ΑΠΟΕΛ: Στράβωσε από την αρχή...

Καλή ομάδα η Τζουργκάρντεν, «καυτή» έδρα το «Tele2Arena» όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μπορούσαν για κάτι καλύτερο
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ