ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντωνίου: «Είτε θα μπει μνημόνιο, είτε θα βρεθεί επενδυτής»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο παλαίμαχος άσος και πρώην παράγοντας του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου για το σχέδιο οικονομικής στήριξης της διοίκησης και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το κάλεσμα της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ: «Καταρχάς να πούμε ότι ήταν μονόδρομος μία τέτοια προσπάθεια με βάση τα οικονομικά της ομάδας όπως παρουσιάζονται αυτή την στιγμή. Ο κόσμος γνώριζε την κατάσταση, είναι κάτι που συζητείται το οικονομικό θέμα. Πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία το πλάνο, τουλάχιστον όσο αφορά το πρώτο σχέδιο. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να συγκεντρώσει πολλή κόσμο και πιστεύω ότι αυτό το σχέδιο μπορεί να γίνει κάθε μήνα με τα 20 ευρώ για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Οι παίκτες επηρεάζονται ψυχολογικά και αν ο κόσμος ανταποκριθεί θα βοηθήσει και στη ψυχολογία. Έχει δηλωθεί από τη διοίκηση ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε στους παίκτες και θα είναι άμεση η ανταπόδοση. Θα πάνε εκεί που πρέπει τα λεφτά».

Για το αν πρέπει να βρεθεί μια πιο μόνιμη λύση: «Αυτό είναι βέβαιο, το παραδέχεται η διοίκηση, απαιτείται δράση. Δύο τρόποι υπάρχουν είτε θα μπει μνημόνιο στην ομάδα για να μπαίνει ένας έλεγχος στο χρέος και στο μπάτζετ είτε να βρεθεί κάποιος επενδυτής να έρθει στην ομάδα. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα έχει προοπτικές και πρέπει όλοι να βοηθήσουν για να μείνει ζωντανή και στην καλή πορεία».

«Οφείλω να σας πω μια σημαντική εξέλιξη σήμερα το πρωί, ως σύνδεσμος παλαιμάχων μιλήσαμε με τον πρόεδρο και εκφράσαμε τη διάθεση μας να πάρουμε ένα πακέτο των 1000 ευρώ για τρεις μήνες και ενθουσιάστηκε για την κίνηση αυτή. Θα κάνουμε όλοι ότι μπορούμε για την ομάδα».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Καμία ομάδα δεν έχει προβάδισμα αυτή την στιγμή, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και η Ανόρθωση και η Ομόνοια, αυτές οι πέντε ομάδες που είναι εκεί δείχνουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα έχει έμπειρους παίκτες με ποιότητα. Δείχνει ότι η ομάδα στο επιθετικό τομέα ότι θέλει βελτίωση, μπορούμε πιο καλά. Υπάρχουν πολλοί παίκτες εκεί που πρέπει να προσφέρουν περισσότερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, τα πακέτα της τελικής φάσης και τη μέχρι τώρα προπώληση, έχουν εξασφαλισμένη θέση κοντά ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ