ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά τον Σόφο… ο Μάκης

Συνεχίζεται ο «αγώνας» κατά της κάρτας οπαδού

24sports team

info@24sports.com.cy

Η αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας την προηγούμενη Παρασκευή για την επιστολή του Αντρέα Σοφοκλέους περί της κάρτας οπαδού και την οποία κοινοποίησε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, φαίνεται να αποτέλεσε σημαντικό ερέθισμα για τον Πρόδρομο Πετρίδη ο οποίος με τη σειρά του συνέταξε επιστολή με παραλήπτη τον πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με την άρση του μέτρου.

Ουσιαστικά οι δύο άντρες και κατ’ επέκταση τα σωματεία τους, πρωτοστατούν στον «αγώνα» κατά της κάρτας οπαδού, προσπαθώντας με κάθε τρόπο ν’ αφυπνίσουν πρόσωπα και καταστάσεις μήπως και με τη σειρά τους επηρεάσουν τις εξελίξεις και αλλάξει ο νόμος.

Έτσι και αλλιώς και τα δύο σωματεία έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από το μέτρο κάτι που φαίνεται ότι αναγνωρίζουν προσπαθώντας ν’ αλλάξουν τα δεδομένα. Τόσο η ΑΕΛ όσο και ο ΑΠΟΕΛ, έχουν δει τα εισιτήρια τους να μειώνονται δραματικά, κάτι που δεν αποδέχονται και παλεύουν ν' ανατρέψουν. 

 Είναι επίσης γνωστό ότι τόσο ο Πρόδρομος Πετρίδης όσο και ο Αντρέας Σοφοκλέους γίνονται αποδέχτες πίεσης από τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών τους για να συνεχίσουν να μάχονται κατά του μέτρου, αφού τόσο ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ όσο και ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ εξακολουθούν να απέχουν από τα γήπεδα. 

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X