ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ένας ακόμη τελικός...

Μόνο η πρόκριση μετρά και τίποτα άλλο

Όλα έτοιμα για το ΑΠΟΕΛ που σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει την Καϊσάρ σε ένα παιχνίδι που η πρόκριση είναι μονόδρομος. Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 και δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία, γι’ αυτό και το χαρακτηρίζουμε ως τελικό.

Στον αγώνα με την ΑΕΛ είδαμε ένα ΑΠΟΕΛ αλλαγμένο προς το καλύτερο και αν διατηρήσει αυτή την εικόνα η πρόκριση είναι ένα βήμα πιο κοντά. Γενικότερα απ’ τα στοιχεία που συλλέξαμε η πρόκριση είναι ξεκάθαρο πως θα κριθεί απ’ την εμφάνιση των «Γαλαζοκιτρίνων».

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ δεν αναμένουμε πολλές. Δυο είναι τα ερωτηματικά και αυτά αφορούν τον Ζόρζε και αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και το άλλο αφορά τον Τάμαρι ο οποίος διεκδικεί και πάλι φανέλα βασικού. Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή θα είναι μάλλον έκπληξη.

Σημασία βέβαια δεν έχει το ποιοι θα αγωνιστούν αλλά αυτοί που θα αγωνιστούν να παρουσιαστούν αντάξιοι της περίστασης. Αν υποτιμήσει έστω και λίγο το παιχνίδι θα το πληρώσει, και αυτό σημαίνει πως χρειάζεται συγκέντρωση, πάθος και αποφασιστικότητα. Το ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X