ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Εβδομάδα ξεκαθαρίσματος

Τα φώτα στραμμένα στη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Τρίτης – Ξεκαθάρισμα έπεται και σε σημαντικά θέματα του προγραμματισμού

Τελειώνει η αναμονή για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, καθώς την ερχόμενη Τρίτη η διοίκηση θα αναλύσει στους μετόχους όλα τα δεδομένα με την επενδυτική εταιρεία από τη Βραζιλία και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, θα τοποθετηθεί επί όλων των σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τον κόσμο, δίνοντας το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα.

Θυμίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για τις 17:30 το απόγευμα, στο Pavilion Hall στη Λευκωσία. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναμένει με αγωνία να μάθει τι ισχύει και τι δεν ισχύει σχετικά με τους επενδυτές. Να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα και ώρα έχει προγραμματιστεί ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Pavilion, η οποία οργανώθηκε διαδικτυακά. Το αν θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή ή όχι σε αυτή τη συγκέντρωση, είναι κάτι που θα φανεί.

Πέρα από το οικονομικό και το διοικητικό, η επόμενη βδομάδα αναμένεται να φέρει εξελίξεις και σε θέματα του προγραμματισμού. Μετά τον Σταφυλίδη θα ακολουθήσουν και οι επόμενες προσθήκες, οι οποίες θα έχουν και αυτ΄ές την υπογραφή του Γκαρσία. Αναμένεται επίσης να ξεκαθαρίσει το σκηνικό σχετικά με το μέλλον κάποιων παικτών οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Περνάει ιατρικά ο Δώνης

Περνάει ιατρικά ο Δώνης

Ο Τάσος Δώνης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να ολοκληρώσει το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας του με τον Άρη
 |  ΑΡΗΣ