ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Η περίπτωση Χέφελ…

Το όνομα του είχε συνδεθεί με το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ τον Γενάρη

Εφραίμ Γεωργίου

Μετά και την υπογραφή του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ μπαίνει στο σημαντικότερο του στάδιο και σιγά σιγά θα έρθουν ανακοινώσεις. Μια απ’ τις περιπτώσεις που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας είναι αυτή του Έκτορ Χέφελ.

Ένας ποδοσφαιριστής που το όνομα του έπαιξε για το ΑΠΟΕΛ τον Γενάρη και που ήταν στους παίκτες που αξιολογούσε ο τότε τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ντομένικο Τέτι. Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά στο ΑΠΟΕΛ, και για την ώρα στο πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν υπάρχει το όνομα Χέφελ.

Ασφαλώς είναι μια περίπτωση ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή με καλά στοιχεία και σε πολύ καλή ηλικία που βοήθησε αρκετά την ΑΕΚ απ’ τον χειμώνα του 2017 όταν και ήρθε στο νησί. Ο ίδιος αυτή τη στιγμή ψάχνει για συμβόλαιο στο εξωτερικό και αυτή είναι η προτεραιότητα του. Πάντως αυτό που έψαχνε πάντως τον Γενάρη ήταν ένα συμβόλαιο κοντά στις 180 χιλιάδες ευρώ.

Για την ώρα από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα Χέφελ αν και τα δεδομένα στον καλοκαιρινό προγραμματισμό αλλάζουν συνεχώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X