ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Το είπαν και τώρα πρέπει να το κάνουν

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν ήδη κάνει το πρώτο βήμα που απαιτείται για να αλλάξουν την εικόνα τους

Εφραίμ Γεωργίου

Η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που το ΑΠΟΕΛ την είχε ανάγκη. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα των «Γαλαζοκιτρίνων» δεν ήταν ανάλογη της ποιότητας που έχει ως ομάδα. Έτσι ο Τόμας Ντολ και το επιτελείο του έχουν μπόλικη δουλειά μπροστά τους.

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ και προσωπικά το θεωρώ ως το καλύτερο ρόστερ μετά απ’ την ομάδα που έκανε την Ευρώπη να παραμιλά. Φυσικά αυτό το σημειώνω σύμφωνα και με την ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών.

Από τον αγώνα όμως κόντρα στην Ντούντελανζ η ομάδα δεν παρουσιάζεται όπως θα έπρεπε και δεν έχει βρει τον εαυτό της. Είναι βέβαια φυσιολογικό ως ένα βαθμό, καθώς ένα τέτοιο χαστούκι σε ρίχνει αρκετά και θέλει δύναμη και κράση να βγεις και πάλι ψηλά.

Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως το οποίο δείχνει πως η ομάδα θα ανακάμψει είναι η αυτοκριτική που κάνουν όλοι στον «Αρχάγγελο». Αυτό είναι κάτι που ξεχωρίζει στους «Γαλαζοκίτρινους» τα τελευταία χρόνια.

Κανείς στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ δεν κρύβεται πίσω απ’ το δάχτυλο και όταν υπάρχουν προβλήματα τα λέει. Πόσες φορές ακούσαμε τον Νεκτάριο Πετεβίνο να δηλώνει μετά από αγώνα που η ομάδα δεν παρουσιάστηκε σύμφωνα με τις προσδοκίες, πως επιβάλλεται να έρθει η βελτίωση. Μάλιστα η αυτοκριτική όσον βρίσκονται εντός «Αρχαγγέλου» είναι πολλές φορές πιο αυστηρή απ’ τους ίδιους τους δημοσιογράφους. Και αυτό είναι κάτι που λειτουργεί υπέρ της ομάδας.

Και αφού οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν ασκήσει την κριτική τους είναι έτοιμοι να δουλέψουν και να διορθώσουν την εικόνα τους. Ο Τόμας Ντολ και οι ποδοσφαιριστές έχουν δουλειά μπροστά τους, έχουν όμως και την ικανότητα να πετύχουν όλα όσα περιμένουν οι πάντες στον «Αρχάγγελο».

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X