ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από αναβολή σε αναβολή η δίκη Μασιά-Κωνσταντίνου

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο κατηγορούμενοι

24sports team

info@24sports.com.cy

Εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με τη δίκη των Μασιά-Κωνσταντίνου δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Χαραυγή» αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η προγραμματισμένη για χθες έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας αναβλήθηκε για μια ακόμη φορά. Η νέα ημερομηνία που ορίστηκε είναι η 14η Ιουνίου του 2021.

Οι Μασιάς και Κωνσταντίνου κατηγορούνται για στήσιμο ποδοσφαιρικού αγώνα ωστόσο η δίκη δεν μπορεί να ξεκινήσει ενώ εκκρεμεί η εξέταση της προσφυγής τους στο Ανώτατο Δικαστήριο με την οποία αιτούνται την έκδοση προνομιακού εντάλματος Certiorari για ακύρωση του διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Όπως ισχυρίζεται στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, η υπεράσπιση των δύο πρώην διαιτητών προσπαθεί να μπλοκάρει την αποκάλυψη των τηλεφωνικών επικοινωνιών των κατηγορουμένων.

Οι Μασιάς και Κωνσταντίνου αντιμετωπίζουν τρεις κοινές κατηγορίες που είναι συνωμοσία διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση και χειραγώγηση αγώνα και συγκεκριμένα του ματς Οθέλλος Αθηαίνου-Αγία Νάπα.

Ο Δημήτρης Μασιάς έχει ν’ αντιμετωπίσει επιπλέον κατηγορίες που αφορούν την απόπειρα χειραγώγησης αθλητικού αγώνα, δωροδοκία για αλλοίωση αθλητικού αγώνα και προσφορά χρημάτων σε μέλος ποδοσφαιρικού σωματείου προς επίτευξη ευνοϊκού αποτελέσματος.

Συγκεκριμένα μεταξύ την 3η και 8η Φεβρουαρίου του 2020 φέρεται να έχει προσφέρει το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ στον πρόεδρο του Οθέλλου, Βασίλη Καφατάρη ώστε η ομάδα του Οθέλλου να έχει μειωμένη απόδοση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Χωρίς επενδυτή… αποχωρεί

Χωρίς επενδυτή… αποχωρεί

Το μέγεθος των οφειλών – χρέους αποτελεί «φόβητρο» για τον κάθε ενδιαφερόμενο συμπεριλαμβανομένου και του Θεόδωρου Κυριακίδη ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ