ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απαγόρευση μετακίνησης: Η «μπάλα» στο Υπουργικό

Συνεδριάζει αυτή την ώρα για το θέμα της βίας στους αθλητικούς χώρους

Πολύ σημαντική κρίνεται η σημερινή συνεδρία του Υπουργικού που ξεκίνησε στις 09:30 στην οποία θα παρθούν αποφάσεις αναφορικά με την πάταξη του χουλιγκανισμού στους αθλητικούς χώρους.

Το Υπουργικό Συμβούλιο μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα αξιολογήσουν τα δεδομένα που έχουν ενώπιον τους για το θέμα αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα, μετά και τα πρόσφατα γεγονότα στο «Ελευθερία» στην αναμέτρηση για το Final 4 του Κυπέλλου καλαθόσφαιρας ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση.

O πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε (δες ΕΔΩ) μετά τα συμβάντα της περασμένης Κυριακής, τον έντονο προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά, «είτε θα συμμορφωθούμε είτε θα γίνονται αγώνες χωρίς θεατές».

Όπως προκύπτει, τις τελευταίες ώρες τέθηκε ξανά στο τραπέζι το θέμα της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να είναι και τόσο εύκολη μια τέτοια απόφαση, αφού δεν βρίσκει σύμφωνους όλους τους αρμόδιους.

Σημειώνεται πως η Αστυνομία θεωρεί ότι η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων θα είναι προς την ορθή κατεύθυνση και θα επιδράσει θετικά στο θέμα της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Συνεπώς, λίγο μετά της 11:00 θα παρθεί η πολυαναμενόμενη απόφαση και το κατά πόσο θα εφαρμοστεί ή όχι... το μετρό της απαγόρευσης μετακίνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση