ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
27° Λευκωσία,
23 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πρώτες αντιδράσεις στην πρόταση Κούμα

Άρχισαν οι πρώτες συζητήσεις για την πιθανότητα ομίλων στο κύπελλο

Είναι οριστικό πλέον ότι τη νέα σεζόν θα έχουμε πρωτάθλημα 12 ομάδων στην α’ κατηγορία, ωστόσο το επόμενο διάστημα θα γίνει συζήτηση για να τεθεί ένα πλάνο για τον τρόπο διεξαγωγής, μετά την περίοδο 2021-22.

Αρκετές ομάδες έχουν ήδη εκφράσει τους ενδοιασμούς τους, επιχειρηματολογώντας ότι η φάση των ομίλων δεν θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας έχει εισηγηθεί πρωτάθλημα 14 ομάδων και την διεξαγωγή ομίλων στο κύπελλο, κάτι που γινόταν πιο παλιά, χωρίς επιτυχία. (δες εδώ)

Αυτό το πλάνο έχει πέσει στο τραπέζι και όπως είναι λογικό άρχισε να συζητείτε από τους αρμόδιους που παίρνουν τις αποφάσεις.
Μέσα από τις αρχικές συζητήσεις έχουν προκύψει και οι πρώτες αντιδράσεις, κυρίως για τον προτεινόμενο τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου σε ομίλους.

Αρκετές ομάδες έχουν ήδη εκφράσει τους ενδοιασμούς τους, επιχειρηματολογώντας ότι η φάση των ομίλων δεν θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον για το φίλαθλο κοινό, ενώ θα υπάρχουν και αρκετά βαθμολογικά αδιάφορα παιχνίδια.

Όπως ακριβώς συνέβαινε και πιο παλιά, όταν είχαμε την διεξαγωγή κυπέλλου με ομίλους. Υπήρχε το φαινόμενο, κάποιες ομάδες να εξασφαλίζουν νωρίς την πρόκριση και σε 2-3 παιχνίδια να ήταν αδιάφορες. Αυτό φοβούνται αρκετές ομάδες και εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Επίθεση από τα... μπακ

ΑΠΟΕΛ: Επίθεση από τα... μπακ

Για πρώτη φορά τα δυο μπακ χαφ των «Γαλαζοκιτρίνων» είχαν ουσιαστικό ρόλο στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΑΠΟΕΛ