ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρώτες αντιδράσεις στην πρόταση Κούμα

Άρχισαν οι πρώτες συζητήσεις για την πιθανότητα ομίλων στο κύπελλο

Είναι οριστικό πλέον ότι τη νέα σεζόν θα έχουμε πρωτάθλημα 12 ομάδων στην α’ κατηγορία, ωστόσο το επόμενο διάστημα θα γίνει συζήτηση για να τεθεί ένα πλάνο για τον τρόπο διεξαγωγής, μετά την περίοδο 2021-22.

Αρκετές ομάδες έχουν ήδη εκφράσει τους ενδοιασμούς τους, επιχειρηματολογώντας ότι η φάση των ομίλων δεν θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας έχει εισηγηθεί πρωτάθλημα 14 ομάδων και την διεξαγωγή ομίλων στο κύπελλο, κάτι που γινόταν πιο παλιά, χωρίς επιτυχία. (δες εδώ)

Αυτό το πλάνο έχει πέσει στο τραπέζι και όπως είναι λογικό άρχισε να συζητείτε από τους αρμόδιους που παίρνουν τις αποφάσεις.
Μέσα από τις αρχικές συζητήσεις έχουν προκύψει και οι πρώτες αντιδράσεις, κυρίως για τον προτεινόμενο τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου σε ομίλους.

Αρκετές ομάδες έχουν ήδη εκφράσει τους ενδοιασμούς τους, επιχειρηματολογώντας ότι η φάση των ομίλων δεν θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον για το φίλαθλο κοινό, ενώ θα υπάρχουν και αρκετά βαθμολογικά αδιάφορα παιχνίδια.

Όπως ακριβώς συνέβαινε και πιο παλιά, όταν είχαμε την διεξαγωγή κυπέλλου με ομίλους. Υπήρχε το φαινόμενο, κάποιες ομάδες να εξασφαλίζουν νωρίς την πρόκριση και σε 2-3 παιχνίδια να ήταν αδιάφορες. Αυτό φοβούνται αρκετές ομάδες και εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Παλιά, ζόρικη «αγάπη»

ΑΕΛ: Παλιά, ζόρικη «αγάπη»

«Ζεστοί» ξανά για τον Ριστέφσκι οι «γαλαζοκίτρινοι», όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μοιάζει
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
Τελικά… συνδυασμός

Τελικά… συνδυασμός

Έτοιμος ο Θεόδωρος Κυριακίδης για να ανακοινώσει το πλάνο και τους συνεργάτες του
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ