ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφόρου: «Έχει κάνει πολλή βιντεοθεραπεία ο προπονητής μας»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία: «Από τη Δευτέρα ξεκίνησε η εποχή Σίσκο Μουνιόθ στην ομάδα. Έκτοτε, καθημερινά προετοιμάζει την ομάδα μας για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για το κομμάτι της ψυχολογίας: «Ο προπονητής έδωσε βάρος σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που μας έχει πει ο ίδιος είναι πως έχει συναντήσει ποιοτικούς παίκτες με τους οποίους μπορείς να δουλέψει και να καταφέρει, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα να δείξει ότι μπορεί να πετύχει και να υλοποιήσει τους ψηλούς στόχους».

Για το κάλεσμα του Ισπανού στον κόσμο: «Θέλει να νοιώσει τη σύνδεση του κόσμου με την ομάδα. Θεωρεί τον κόσμο ένα πολύ σημαντικό παράγοντα κάθε παιχνιδιού που δίνουμε. Ασφαλώς και δεν έχουμε παράπονο από τον κόσμο. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα φέτος και τους θέλουμε και τη Δευτέρα, να έρθουν στο γήπεδο με διάθεση και να μας σπρώξουν σε μια σπουδαία νίκη απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή».

Για το γεγονός ότι παρουσιάστηκε διαβασμένος ο Μουνιόθ: «Έχει κάνει πολλή βιντεοθεραπεία βλέποντας αγώνες της ομάδας μας, βλέποντας και τον Απόλλωνα».

Για την προπώληση των εισιτηρίων: «Θα έχουμε αρκετό κόσμο όμως είναι πρόωρο να μιλήσουμε για sold out».

Αν προέκυψε συμφωνία με τον Μίλανιτς για την αποζημίωση: «Είμαστε σε μια διαδικασία επαφών. Ο στόχος είναι να βρεθεί μια λύση».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση