ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφόρου: «Συγκεκριμένα τα καθήκοντα του Γιάννου Κωνσταντίνου»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τον Άρη: «Έγινε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν η δική μας. Είχαμε εμείς τις δικές μας ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο. Αλλά είναι αλήθεια ότι υστερούμε στην αποτελεσματικότητα και να κάνουμε γκολ της ευκαιρίες μας. και αυτό το πληρώνουμε δυστυχώς ακριβώς. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα δεν υπάρχει η περίπτωση να αλλάξει η κατάσταση».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Ο προπονητής μας είπε πως χρειάζεται να υπάρξει ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο. Μια επιτυχημένη μεταγραφική ενίσχυση θα μας βοηθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η διαδικασία του προγραμματισμού είναι σε πλήρη εξέλιξη. Όταν υπάρξουν αποφάσεις θα ενημερωθείτε. Σαφώς αναζητούνται ποιοτικές που θα μπορέσουν να μπουν άμεσα στην ομάδα».

Για την πρόσληψη σκάτουτερ: «Είναι μια ειλημμένη απόφαση. Είναι τυπικό πλέον το ζήτημα να υπάρξει πρόσληψη και να ξεκινήσει δουλειά».

Για το ρόλο του Γιάννου Κωνσταντίνου: «Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι ανατέθηκαν συγκεκριμένα καθήκοντα στον Γιάννο Κωνσταντίνου. Ως μέλος του ΔΣ, έχει αναλάβει τα καθήκοντα τους επικεφαλούς του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν αντικαθιστά το πόσο του τεχνικού διευθυντή, είναι ξεχωριστό πόστο το συγκεκριμένο. Θα συμμετέχει στα θέματα του προγραμματισμού, με τον τελευταίο λόγο να ανήκει στον προπονητή της ομάδας».

Για τον ρόλο του Ανδρέα Πουλλαΐδη: «Είχε και έχει το ρόλο του αναπληρωτή προέδρου. Αυτόν το ρόλο θα συνεχίσει να τον έχει κανονικά».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το συγκεκριμένο. Θα πρέπει η ομάδα να πάει συγκεντρωμένη και οι παίκτες να δώσουν το 100% απέναντι σερ μια ομάδα που απέδειξε το περασμένο Σάββατο τι ζημιά μπορεί να σου κάνει».

Για την αψιμαχία που είχε ο Ουάρντα με οπαδούς της Ανόρθωσης: «Η ουσία δεν είναι τα επί μέρους. Αυτή τη στιγμή η ουσία είναι η Ανόρθωση και το πώς μπορεί να γίνει καλύτερη για να δώσει χαρά στον κόσμο της. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας να βελτιωθεί».

Για τον Λάζαρο: «Αντιλαμβάνεστε αυτό δεν μπορώ να σας το απαντήσω εγώ, το γιατί δεν χρησιμοποιείται ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής. Μπορώ να πω πως ο Λάζαρος είναι διαθέσιμος, δεν έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι επίσης μια συζήτηση που δεν έχει νόημα πλέον να την ανοίξουμε. Νόημα έχει να κάνουμε τρία πράγματα, να παλέψουμε τα τρία παιχνίδια που έμειναν το 2022 και το 2023 να μας βρει σε καλύτερη θέση βαθμολογικά αφενός αλλά και ενισχυμένους σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές».

 

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση