ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοφόρου: «Σε εξέλιξη οι επαφές για την 3η προσθήκη, ενημερώθηκε ο Σελίν»

Αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του Κετσπάγια

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αν θα είναι διαθέσιμος για Σαλαμίνα ο Μπουσουλάτζιτς: «Έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή του. Σήμερα θα πραγματοποιήσει τη πρώτη του προπόνηση. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα τον επιλέξει στην αποστολή ο προπονητής μας».

Για τον παίκτη που θα διαγραφεί: «Έχουμε ενημερώσει τον Σελίν ότι η απόφαση του προπονητή είναι να τεθεί εκτός πλάνων για να εγγραφεί ο Μουσουλάτζιτς».

Αν η 3η προσθήκη θα είναι ο Λάζαρος: «Μέσα από την αξιολόγηση όλων των παραμέτρων προέκυψε η ανάγκη για ακόμη μια προσθήκη που θα αφορά την επιθετική γραμμή. Σαφώς υπάρχουν επαφές που είναι σε εξέλιξη όμως δεν πρόκειται να μπούμε σε ονοματολογία».

Αν θα προκύψει κι άλλη αποχώρηση: «Αν φέρουμε παίκτη καταλόγου Α πρέπει να κάποιος να διαγραφεί».

Αν θα πάει Καρμιώτισσα ο Στυλιανού: «Έχουν γίνει επαφές και είμαστε πάρα πολύ κοντά. »

Για το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Αντιμετωπίζουμε μια φορμαρισμένη ομάδα αλλά παρά τον σεβασμό που σαφώς επιδεικνύουμε στη Σαλαμίνα, εμείς έχουμε μοναδικό στόχο να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για τον Οκριασβίλι: «Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε με τον τραυματισμό του Οκριασβίλι. Είναι θέμα καθαρά πως αντιδρά ο οργανισμός του. Είναι δύσκολο και για αυτή τη βδομάδα να τον έχουμε μαζί μας. Ο παίκτης κάνει ότι μπορεί για να επανέλθει».

Αν έγινε πρόταση ανανέωσης στον Κετσπάγια: «Τη δεδομένη στιγμή μας απασχολούν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Όταν υπάρξει οποιαδήποτε κατάληξη τότε να είστε βέβαιοι ότι θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση. Σε καμία περίπτωση δεν θα διαπραγματευόμαστε μέσω των ΜΜΕ με τον οποιοδήποτε».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση