ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοφόρου: «Μπροστάρης μας ο Τιμούρ»

Αναφέρθηκε στα κρούσματα, αλλά και στην επόμενη μέρα της ήττας από την ΑΕΛ

Μήνυμα στα social media από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρη Χριστοφόρου, ο οποίος αναφέρθηκε στα κρούσματα κορωνοϊού, στην επόμενη μέρα μετά την ήττα από την ΑΕΛ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά:

Πίσω από τα σύννεφα κρύβεται ο Ήλιος

Τις τελευταίες μέρες, η αναφορά στο όνομα Ανόρθωση έχει συνδεθεί με αρκετές αρνητικές ειδήσεις. Από τη μια η ήττα στη Λεμεσό, που δικαίως σας στεναχώρησε, από την άλλη οι εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού και ο τραυματισμός του «Όκρι» έφτιαξαν γενικώς ένα κλίμα άσχημο.

Στις οικογένειες, όπως θέλουμε να είναι και η ομάδα μας, προβλήματα και αναποδιές πάντα θα υπάρχουν. Το κλειδί για να τις ξεπερνάς είναι να καταφέρνουν τα μέλη των οικογενειών να μένουν δίπλα το ένα στο άλλο. Εμείς δεν περνάμε παρά μια μικρή δοκιμασία, όπως πέρασαν κι άλλοι και δυστυχώς κανείς δεν ξέρει πότε θα του προκύψει.

Η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση εξ αρχής είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως αυτό το παράθυρο των εθνικών ομάδων ήταν το πιο επικίνδυνο αφού δώσαμε 11 παίκτες μας που θα ταξίδευαν με θερμοκρασίες χαμηλές και συνεχή παρουσία σε κλειστούς χώρους. Το πρωτόκολλό μας είναι πιο αυστηρό και από αυτά του υπουργείου και η εφαρμογή του φαίνεται να μας έχει γλιτώσει από τα χειρότερα. Σε αυτά τα θέματα δεν μπορείς να ρισκάρεις το παραμικρό. Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, πάντα το πιο σημαντικό είναι αυτό.

Υπάρχει όμως επόμενη μέρα. Που πρέπει να μας βρει ακόμα πιο κοντά στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε τυχεροί που μπροστάρης είναι ένας άνθρωπος που τις δυσκολίες δεν έμαθε να τις αποφεύγει αλλά να τις κοιτάζει στα μάτια. Όσοι θυμούνται τον Τιμούρ ως παίκτη και όσοι βιώνουν τον προπονητή, ξέρουν. Εξάλλου, είμαστε η Ανόρθωση. Ποτέ δεν ήταν για μας εύκολο και ούτε το θέλουμε να είναι.

Αυτό που η ομάδα έχει ανάγκη, είναι τον κόσμο να στέλνει τη θετική του ενέργεια και την πίστη του στο στόχο. Στο γήπεδο δυστυχώς οι παρούσες συνθήκες δεν σας αφήνουν να έρθετε, μας λείπετε πάρα πολύ να το ξέρετε, όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι να περάσει το μήνυμα στην ομάδα πως οι οπαδοί είναι κοντά της. Η κριτική που έγινε ήταν αποδεκτή γιατί έγινε με αγάπη, αλλά τώρα πρέπει να αφήσουμε το τι προηγήθηκε πίσω μας.

Τα πρωταθλήματα τα κερδίζουν όσοι από τις ήττες τους μαθαίνουν περισσότερα από όσα στις νίκες τους. Όσοι στα δύσκολα έμειναν ενωμένοι για να τα ξεπεράσουν. Αυτό το στόχο που θέσαμε από το Καλοκαίρι, να κερδίσουμε όσα δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους πέρσι, για να τον πετύχουμε πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Έχετε και σεις ρόλο να παίξετε σε αυτό γιατί ο κόσμος της Ανόρθωσης ήταν πάντα μέλος της οικογένειάς της!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

10 στα 10!

10 στα 10!

Η Ανόρθωση παίρνει το μέγιστο από τα πέναλτι αυτή τη σεζόν!
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ