ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοφόρου: «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση χωρίς να θέλξει με την απόδοση της έφθασε στη νίκη με 4-2 επί της ΕΝΠ. Μετά το τέλος του αγώνας ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου παραχώρησε δηλώσεις στην Cablenet.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Κρατάμε ότι το καταφέραμε. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν. Όμως αυτό που θέλαμε ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε στην κορυφή». 

Για τον τραυματισμό του Ελουντού: «Θα περιμένουμε τις επόμενες ώρες και ότι αν προκύψει κάτι νεότερο θα το δώσουμε. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται βελτίωση: «Ο προπονητής μας είναι ο πιο απαιτητικός από όλους μας όσο αφορά τι ζητά από τον εαυτό του και από τους ποδοσφαιριστές του. Εμείς σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε και στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τους στόχους μας. Από εκεί και πέρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι στα τελευταία παιχνίδια και θα θέλαμε να δούμε βελτίωση, όμως το βασικό δεν μπορεί να είναι άλλο από το να κερδίζουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

10 στα 10!

10 στα 10!

Η Ανόρθωση παίρνει το μέγιστο από τα πέναλτι αυτή τη σεζόν!
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ