ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφόρου: «Η Ανόρθωση δεν πανηγυρίζει τρόπαια εκτός γηπέδου, αυτά τα κάνουν άλλοι»

Τοποθέτηση με μπηχτή από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ανόρθωσης

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε πριν από τη σέντρα του αγώνα με την ΑΕΛ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

«Αδιάφορο μπορεί να θεωρηθεί βαθμολογικά το σημερινό παιχνίδι. Επειδή όμως η ομάδα μας έχει μπροστά της τον τελικό, είμαστε σε εγρήγορση. Ένα παραδοσιακό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ, ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν θα σημαίνει και κάτι το ουσιαστικό να κερδίσουμε, όμως καλό θα ήταν να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού. Αυτό που θα καθορίσει τη σεζόν, τόσο γι' αυτήν, όσο και για την επόμενη είναι ο τελικός του Κυπέλλου.

Δεν θα κερδίσουμε πριν να μπούμε στο γήπεδο, ούτε πρόκειται να πανηγυρίσει ποτέ η Ανόρθωση οτιδήποτε δεν έχει κερδίσει μέσα στο γήπεδο, αυτά τα κάνουν άλλοι. Μια ομάδα με 110 χρόνια ιστορίας μπορεί να πανηγυρίζει τα τρόπαια που κερδίζει μόνο μέσα στο γήπεδο. Μέσα στα τέλη της εβδομάδας θα έχουμε ανακοινώσεις για την πιθανότητα κόσμου στον τελικό και ελπίζουμε να έχουμε χαρμόσυνα νέα. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται ευρωπαϊκά είναι να επιστρέφει ο κόσμος στο γήπεδο. Ζητήσαμε το 30% της χωρητικότητας του ΓΣΠ για τον τελικό. Δεν γνωρίζουμε αν μπορούμε να έχουμε τέτοιο νούμερο, μοιάζει δύσκολο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση