ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
10° Λευκωσία,
20 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Χριστοφόρου: «Μέσα και στους τρεις μας στόχους»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στην κάμερα της Cablenet πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

«Είναι καλή η συγκυρία τελικά μετά από το τι έγινε την Πέμπτη, όμως είναι διαφορετικά όλα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι μέσα σε τρεις στόχους ξανά και θα παλέψουμε και για τους τρεις. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο, άρα κερδίζοντας τον, κόβει δρόμο. Δεν είναι, όμως, τόσο απλό και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο. Υπάρχουν μπροστά μας 90 λεπτά που θα κρίνουν τρεις πόντους και αν δεν κατακτηθούν θα κάνουν δυσκολότερη την προσπάθεια για τους στόχους μας», είπε αρχικά.

«Δεν θα σκεφτόμαστε σίγουρα τι θα γινεί αν χάσουμε, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό δεν είναι θετικό ότι είναι άβολη η ώρα έναρξης. Ξέρουμε γιατί γίνεται αυτό, αλλά σίγουρα είναι πολλοί οι οπαδοί μας που θα έρθουν. Υπάρχει κινητικότητα στο εκδοτήριο και στο τέλος της ημέρας ο Ανορθωσιάτης πάντα βρίσκει τον τρόπο να έρχεται. Από την αρχή που έγινε γνωστό ότι ο αρχηγός μας θα ξεκουραζόταν με τη Γάνδη ήταν πιθανόν να προλάβει σήμερα. Έγινε επανεξέταση την περασμένη Πέμπτη και από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι αν κάνει δύο προπονήσεις θα είναι έτοιμος, θα μπορούσε να παίξει», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση