ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοφόρου για Τσίκο: «Κάπου αυτό πρέπει να σταματήσει»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Αυτό το παιχνίδι δεν θα μείνει στις μνήμες όποιου το παρακολούθησε για το καλό θέμα. Επηρεάστηκε πολύ η εξέλιξη του από τις αποβολές του 11ου λεπτού. Στο τέλος της ημέρας το 0-0 λέει αρκετά. Επιθετικά η ομάδα δεν έφτιαξε τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε όμως οφείλουμε να το αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε συγκεντρωμένοι στο επόμενο μας παιχνίδι που είναι με τον Εθνικό στο Δασάκι».

Για την συγκομιδή στον πρώτο γύρο: «Έχουμε κάνει ένα αρκετά καλό πρώτο γύρο, με την ομάδα στην πορεία του χρόνου να βελτιώνει πράγματα στο παιχνίδι της. Βάσει της εικόνας μας θεωρώ ότι αξίζαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε».

Για την αποβολή του Τσίκο: «Είναι ο ποδοσφαιριστής μας που δέχεται την πιο σκληρή κριτική, από τους ίδιους τους οπαδούς μας, από ουδέτερους, από δημοσιογράφους. Είναι κατανοητό ως ένα σημείο αλλά κάπου αυτό πρέπει να σταματήσει. Η Ανόρθωση κερδίζει σαν ομάδα και χάνει σαν ομάδα. Υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για τις συμπεριφορές των παικτών που θα τεθούν σε εφαρμογή. Πέραν τούτου δεν θα κρεμάσουμε για μια ενέργεια του όσο λανθασμένη αν ήταν αυτή».

Για τους Ιωάννου και Ουαγκέ: «Είναι αμφίβολοι και οι πιθανότητες είναι εναντίον τους για να προλάβουν το επόμενο παιχνίδι».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Όταν υπάρξουν συγκεκριμένες αποφάσεις, εδώ θα είμαστε για να τα πούμε».

Για την ανακοίνωση που εκδόθηκε για την Αστυνομία: «Σημειώσαμε στην ανακοίνωση το περιστατικό με την εισβολή της Αστυνομίας στο κυλικείο του σωματείου. Μιλάμε για Οικογένειες με μικρά παιδιά. Τέτοιες αποφάσεις όπως η εισβολή σε ιδιωτικό χώρο, πρέπει να αποτελούν την έσχατη λύση για την Αστυνομία».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση