ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
23 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Χριστοφόρου: «Καιρός να βαδίσουμε σε μονοπάτια που μας αναλογούν»

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ανόρθωσης

Όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, πριν την έναρξη του φιλικού της Κυρίας με την ΠΑΕΕΚ.

Αναλυτικά:

«Έχουμε δυο υποχρεώσεις σήμερα εντός εισαγωγικών. Το φιλικό μας πρώτα και μετά θα δούμε με ποιο θα παίξουμε. Η Σπάρτα υποδέχεται τη Ραπίντ και αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για μας. Είναι ένα παιχνίδι σήμερα που πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Έχουμε κάποιες επιστροφές. Είναι ο Πόποβιτς και ο Ρισβάνης, παιδιά που υπολογίζομε. Έκανε κάποιες αλλαγές ο προπονητής μας, λογικό είναι αφού είναι φιλικό και απόψε θα μάθουμε τον πρώτο μας ευρωπαϊκό αντίπαλο. Θα αρχίσει απόψε η προετοιμασία για τα σπουδαία».

«Την πόρτα των ομίλων εμείς την ανοίξαμε και μετά την έχουν διαβεί πάρα πολλοί. Καιρός είναι να βαδίσουμε σε μονοπάτια που μας αναλογούν. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι από ότι συνηθίσαμε. Πρέπει να κάνεις την υπέρβαση για να τα καταφέρεις. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και νομίζω σήμερα θα έχουμε ένα καλό δείγμα για το τι μπορούμε να κάνουμε», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση