ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφόρου για Λάζαρο: «Δυστυχώς επιλέγει το δρόμο της σύγκρουσης»

Απάντησε στην πλευρά του παίκτη ο εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας»

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ανέφερε ο μάνατζερ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου η Ανόρθωση, (περί ασέβειας προς τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή), με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Δημήτρη Χριστοφόρου, να τοποθετείται με γραπτή του δήλωση.

Τα όσα ανέφερε:

«Σε σχέση με δήλωση στον ηλεκτρονικό τύπου του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή μας Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, επιθυμούμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

Αυτή τη στιγμή, μοναδική μας έγνοια είναι η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μας και η συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Την εκτίμηση προς τον άνθρωπο και τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο η Ανόρθωσις την έδειξε με την ανανέωση συμβολαίου με σημαντική αύξηση απολαβών σε ηλικία 35 ετών πριν καν ξεκαθαρίσει η κατάληξη της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Παρά το τι προηγήθηκε, όλη αυτή την περίοδο η επίσημη Ανόρθωση σεβόμενη την αξία και την καριέρα του ποδοσφαιριστή δεν έδειξε παρά εκτίμηση στην προσφορά του κάτι που τονίστηκε και από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Σάντη στη συνέντευξη τύπου. Δυστυχώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται να επιλέγει το δρόμο της σύγκρουσης, δρόμο στον οποίο δε θα την ακολουθήσουμε. Αντίθετα κάναμε πολλές προσπάθειες για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης και σε αυτό το πλαίσιο οι επαφές θα συνεχιστούν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση