ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοφόρου για Γκαγιέγο, οικονομικό και Τσίκο

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για τη συνάντηση Γκαγιέγο - διοίκησης: «Πραγματοποιήθηκε πριν την πρωινή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη εδώ και μέρες. Συζητήσαμε όσα έγιναν χθες στο ματς με την Πάφο, αλλά και τα όσα ακολούθησαν, αλλά και τα όσα ακούστηκαν, ακολούθως ο προπονητής αποχώρησε για να πάει στην προπόνηση. Αύριο ρεπό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο προς δημοσιοποίηση, ότι άλλο προκύψει θα ενημερώσουμε».

Για το οικονομικό: «Πρώτα να διευκρινίσουμε ότι για το οικονομικό,σαφώς και υπάρχει το συγκεκριμένο ζήτημα και απασχολεί, όπως υπάρχουν όμως και συγκεκριμένες λύσεις, οι οποίες έχουν δημοσιοποιηθεί εδώ και αρκετές μέρες από τον πρόεδρο. Δεν ήμαστε ομάδα που κρύψαμε το ζήτημα. Αντίθετα, όταν είχαμε μεταγραφικό εμπάργκο το ανακοινώσαμε μόνοι μας. Σαφώς και υπάρχει ζήτημα, όπως απασχολεί τη διοίκηση, απασχολεί και τον προπονητή, που θέλησε να το αναφέρει χθες, αλλά δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατί το έκανε».

Για τα όσα ανέφερε ο Γκαγιέγο στον πρόεδρο: «Σε ότι αφορά οτιδήποτε είπε ο προπονητής έδωσε τις εξηγήσεις του στον πρόεδρο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο προς δημοσιοποίηση».

Για τις ενέργειες που γίνονται για βελτίωση της οικονομικής κατάστασης: «Το συγκεκριμένο θέμα είναι ζήτημα που το χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση και ο πρόεδρος. Εκείνο που επιχειρήθηκε να γίνει φέτος ήταν διαχείριση των εσόδων και εξόδων για να λυθεί το πρόβλημα».

Για το δάνειο: «Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία».

Για τα περιστατικό με Καστέλ – Τιουνέ και κόκκινη Τσίκο: «Αναφέρεστε στους δυο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο; Όταν μια ομάδα δεν έχει νίκες αναδεικνύονται όλα αυτά που γίνονται σε κάθε ματς και η ομάδα κερδίζει».

Για Τσίκο: «Η ενέργεια του Τσίκο προφανώς ήταν λανθασμένη και κόστισε στην ομάδα και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, είναι ζητήματα που τυγχάνουν χειρισμού πειθαρχικού από πλευράς διοίκησης. Πέραν τούτου, ουδέν». 

Για το ματς με Πάφο: «Έγιναν όντως πάρα πολλά για να εξελιχθούν τα πράγματα όπως εξελίχθηκαν. Είτε αυτό αφορά τον τρόπο που χάσαμε σε ένα ματς χωρίς ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά και τα όσα έγιναν στο φινάλε με ευθύνη πολλών και διαφόρων ώστε το παιχνίδι από το πουθενά να γυρίσει. Τα πράγματα είναι δύσκολα βαθμολογικά. Ως Ανόρθωση όμως έχουμε υποχρέωση να διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τέλους».

Για την έξοδο στην Ευρώπη που απομακρύνεται: «Μέχρι το 90’ μπορούσε να γίνει άλλη συζήτηση αλλά το παιχνίδι δεν τελείωσε στο 90’. Παίζαμε 15 λεπτά λες και είχαμε παράταση».

Αγωνιστικά νέα: «Ο Γκερέρο αναμένεται να είναι στην αποστολή για το επόμενο. Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Τεχέρα, που τον περιμένουμε μετά τη διακοπή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση