ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοφόρου: «Δεν είμαστε και κορόιδα, η ανοχή μας έχει τελειώσει»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη και την παρουσία του κόσμου: «Έχουμε πικράνει τον κόσμο αλλά αρκετοί βρήκαν το δρόμο για το Αντώνης Παπαδόπουλος σήμερα. Ο Ανορθωσιάτης μπορεί να κράζει από το Σάββατο μέχρι την Παρασκευή, αλλά την Παρασκευή δεν το κάνει η καρδιά του να μην βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Για αυτό είναι που υποστηρίζουμε ότι έχουμε τους πιο πιστούς οπαδούς».

Για τη διαιτησία: «Διαβάζουμε πως ο κ. Μάζιτς δεν δίνει πολύ μεγάλη σημασία στα όσα του λένε. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι η ανοχή μας έχει τελειώσει. Σήμερα σε ένα παιχνίδι χαλαρό στο 3-0 κατάφεραν να στείλουν τον κόσμο σπίτι με τα νεύρα. Μια πολύ εύκολη φάση δεν εξετάστηκε από το VAR, ένα πέναλτι καθαρό. Είναι η 2η συνεχόμενη αγωνιστική που έχουμε προβλήματα. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τουλάχιστον στο VAR πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές. Το σημερινό ήταν υπερβολικά εύκολο για να γίνει λάθος. Δεν είπαμε βαριές κουβέντες αλλά δεν είμαστε και κορόιδα. Όποιος έρχεται να σφυρίξει παιχνίδια της Ανόρθωσης, το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να τη σέβεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση