ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφόρου για Ουάρντα: «Είναι πολλές οι αφορμές...»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Ανόρθωσης

Τρέχουν οι εξελίξεις στον προγραμματισμό της Ανόρθωσης με τον Νεόφυτο Λάρκου, τον Σάββα Δαμιανού και τον Ντάργκο Μίλανιτς να αξιολογούν αρκετές περιπτώσεις. Οι εκκρεμότητες για την ώρα είναι αρκετές και θα υπάρξει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Πανίκο Κωνσταντίνου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Νίκολιτς και το γεγονός πως έμεινε ελεύθερος: «Δεν περιμένουμε αυτή τη στιγμή εντός των επόμενων ωρών να ανακοινωθεί το οτιδήποτε. Όντως υπάρχουν επιλογές εκτός Κύπρου. Στόχος είναι να υπάρχουν ακόμη κάποια νέα παιδιά μέχρι τις 7 Ιουλίου».

Για τον Φερέιρα: «Δεν θα σχολιάσω κάθε όνομα που γράφτηκε. Αξιολογούνται καθημερινά αρκετοί ποδοσφαιριστές και με αυτούς που ξεχώρισαν ξεκινούν διαπραγματεύσεις. Έχουμε κάνει προτάσεις και περιμένουμε απαντήσεις».

Για το πλάνο: «Θα γίνει ενίσχυση και στο κέντρο της άμυνας, και στην επίθεση και στα άκρα της επίθεσης. Ανάλογα στην πορεία της προετοιμασίας θα δούμε τις θα προκύψει. Υπάρχουν έξι κενές θέσεις που θα πληρωθούν».

Για τον Κίκο: «Όταν θα υπάρχει κάτι ουσιαστικό να μπορούμε να πούμε θα το κάνουμε».

Για τον Αρτυματά: «Όντως ο κύριος Πουλλαΐδης είχε δηλώσει πως προέκυψε συμφωνία, και πρέπει να κάνει ο κόσμος μερικές μέρες υπομονή».

Για την πρώτη προπόνηση: «Στις 7 Ιουλίου θα ξεκινήσει στο προπονητικό μας κέντρο η δουλειά και μετά θα πάνε στις Πλάτρες».

Για το αθλητικό κέντρο: «Υπάρχουν πολλές σκέψεις στο θέμα των εγκαταστάσεων, τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και σε άλλα επίπεδα. Μελετούμε τα σενάρια οι ακαδημίες να στεγαστούν σε ένα άλλο χώρο. Δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε εξελίξεις κλπ αλλά γίνονται διεργασίες».

Για τον Ουάρντα: «Μπορεί να σε μπερδέψει σε δέκα λεπτά. Είναι πολλές οι δημόσιες αφορμές που είναι φυσιολογικό να δημιουργούνται σενάρια. Εμείς όμως δεν συζητάμε στο επίπεδο story στο Instagram. Πρέπει να γίνει συζήτηση στο πρακτικό επίπεδο και όταν θα γίνει αυτό θα μπορούμε να μιλήσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση