ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοφόρου: «Είμαστε τέσσερις βαθμούς πισω και η διαφορά μπορεί να καλυφθεί»

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επερχόμενη ΓΣ της ΚΟΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Ένα παιχνίδι που δεν το κερδίσαμε δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στη νίκη. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε κοιτάζοντας το επόμενο μας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα σε μια βδομάδα».

Για τη βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας: «Σαφώς υπάρχει καλή λειτουργία σε αυτό το κομμάτι και είναι προϊόν δουλειάς αυτό που γίνεται».

Για τη μάχη του τίτλου: «Είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Θεωρούμε ότι αυτή η διαφορά μπορεί να καλυφθεί. Νομίζω ότι είναι εφικτό και εδώ είμαστε για να το παλέψουμε και να το καταφέρουμε».

Για την 3η μεταγραφική κίνηση: «Είναι κάτι το οποίο θα τρέξει μέσα στη βδομάδα. Οι προσπάθειες είναι σε εξέλιξη».

Για την επερχόμενη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ: «Θέλουμε επιχειρήματα για να μας εξηγηθεί για ποιο λόγο πρέπει να αλλάξει η προκήρυξη για τη διαβάθμιση. Βλέπουμε με σκεπτικισμό και επιφυλάξεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν είναι ζήτημα μόνο ο αριθμός των ομάδων. Θέλουμε να μας εξηγηθεί πως με αυτήν την απόφαση θα βελτιωθεί το ποδόσφαιρο».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση