ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
19 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Χριστοφόρου: «Ανομοιόμορφα σφυρίγματα που καθορίζουν αποτελέσματα»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Ανόρθωσης

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ανόρθωση καθώς κέρδισε τον Εθνικό Άχνας με 2-1. Μετά το τέλος του αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στην κάμερα της Cablenet, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί γενικότερα στις διαιτησίες που βλέπουμε στο πρωτάθλημα.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα: «Το ζητούμενο σήμερα ήταν η ομάδα να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα και αυτό συνέβη. Ήταν μια σχετικά καλή εμφάνιση παρά το γεγονός πως αυτό που μένει είναι το φινάλε. Κάποιος θα μπορούσε να πει πως ο Λόρια μας έσωσε απ’ την ισοφάριση, όμως η μεγάλη εικόνα είναι πως η ομάδα που έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κέρδισε. Σίγουρα υπάρχουν θέματα να συζητηθούν και να αναλυθούν, όμως η ουσία είναι πως ήρθε η νίκη».

Για τον αγώνα με τον Άρη και την Γάνδη που έχει φιλοδοξίες για να φθάσει μακριά στην Ευρώπη: «Φιλοδοξίες έχουμε και εμείς και για το πρωτάθλημα και για την Ευρώπη. Πρώτα όμως βλέπουμε τον Άρη. Όταν τελειώσει αυτό θα ασχοληθούμε για το παιχνίδι με την Γάνδη. Θα πρέπει τώρα να προετοιμαστούμε».

Πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης πρόσθεσε και ένα γενικό σχόλιο για τη διαιτησία. «Είναι καλό να γίνει ένα φρεσκάρισμα σε όλους για τη διαιτησία. Αύριο υπάρχει ένα σεμινάριο σχετικό, και καλό θα ήταν να το δουν όλοι όσοι έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Πότε ένα πάτημα τιμωρείται και πότε όχι. Πότε επεμβαίνει το VAR σε τέρμα και πότε όχι. Είναι καλό να γίνει ένα φρεσκάρισμα σε όλους, και σε αυτούς που σφυρίζουν γιατί είδαμε ανομοιομορφίες που καθορίζουν αποτελέσματα. Βλέπουμε σε κάποια παιχνίδια να σφυρίζονται κάποιες παραβάσεις και σε κάποια άλλα, όχι. Έχει μπόλικη δουλειά ο αρχιδιαιτητής. Φέτος θα βγουν δυο ομάδες στο Champions League, πρέπει να έχουμε και ανάλογους διαιτητές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση