ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφόρου: «Αν ισχύουν όλα αυτά θέλουμε εξηγήσεις»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη έδρα αλλά η ομάδα μας κατεβαίνει με μοναδικό στόχο τη νίκη όπου κι αν αγωνίζεται. Υπήρξε μέσα στη διακοπή ο χρόνος για το τεχνικό επιτελείο για να δουλέψει κάποια πράγματα και να παρουσιαστεί η ομάδα βελτιωμένη. Έγινε δουλειά αυτό το δεκαπενθήμερο ώστε η ομάδα να είναι πιο έτοιμη και να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα».

Για τους Λόρια και Λάζαρο: «Ο Λόρια έχει ζήτημα στο γόνατο όμως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα σοβαρό. Έχει πιθανότητες να μπει στην αποστολή. Ο Λάζαρος θα μπορούσε να προλάβει και τον αγώνα με τον Ακρίτα. Ελπίζουμε αν όλα πάνε καλά να μπορέσει και ο Λάζαρος να είναι στην αποστολή».

Για την εξάντληση των εισιτηρίων: «Αντιλαμβανόμαστε τη δίψα του κόσμου. Και να είχαμε τα τριπλάσια εισιτήρια δεν θα έφταναν».

Για τη συνάντηση του Πουλλαΐδη με τον Κούμα για τη διαιτησία: «Θα γίνει πλέον συνάντηση με όλους γιατί επίκειται συνέλευση πάνω στο θέμα αυτό. Σαφώς η Ανόρθωση είναι ένας σύλλογος που κάθε ενέργεια η οποία γίνεται για το καλό, τη στηρίζει. Να γίνει η συνέλευση, να πάμε εκεί με προτάσεις. Έχουμε δημοσιοποιήσει τις απόψεις μας για την παρουσία ξένων στο VAR. Ελπίζουμε να βγει κάποιο αποτέλεσμα. Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι ουσιαστικό θα πρέπει να μην κοιτάζει κανείς το σωματειακό συμφέρον αλλά το κοινό καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Αν θα επηρεαστεί η απόδοση των διαιτητών με τα όσα συμβαίνουν στον ΣΔΚ: «Αυτά που βγαίνουν προς τα έξω για όσους μπορούν να γνωρίζουν κάποια πράγματα, είναι το τέλος μιας ιστορίας που πάει πίσω καιρό. Για κάποιους λόγους όλα αυτά δημοσιοποιούνται. Σαν Ανόρθωση σαφώς και έχουμε απορίες. Ο ΣΔΚ είναι ένα σώμα που λειτουργεί από μόνο του, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα εσωτερικά του. Το ζητούμενο είναι πάντα να μην επηρεάζονται οι διαιτητές».

Για τις πληροφορίες που βγαίνουν ότι οι διαιτητές που παραιτήθηκαν θα εγγραφούν στα μητρώα της ΚΟΠ: «Αν ισχύουν όλα αυτά θέλουμε εξηγήσεις».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση