ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χορτάσαμε… σούπα

45 λεπτά… δύναμης και τακτικής

Μονομαχίες, τραυματισμούς, δύναμη, κυρίως τακτική, το ντέρμπι στο Α’ ημίχρονο, που ως προς το θέαμα που προσφέρει δεν υπάρχει ούτε δράμι.

Αντιθέτως οι ομάδες είναι σφικτές, μπουκωμένες από την τακτική των προπονητών. Καθόλου τυχαίο το γεγονός πέρασαν 45 λεπτά και δεν είδαμε ούτε μια φάση να βράσει το αίμα μας. 

Ως προς τα επιθετικά όπλα των δύο ομάδων προς το παρόν μοιάζουν νεροπίστολα αφού δεν τους δίδεται ούτε ο χώρος, ούτε και μια έμπνευση που θα ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Ο Τάμαρι παλεύει κυρίως με τον Σελίν, ο Ράγιος έπαιζε με πρόβλημα και έγινε αναγκαστική αλλαγή, ο Κατσαράβα μπλέκεται με τον Μερκή και Βούρο, ο Οκριασβίλι πνίγηκε από τον Μιχαήλοβιτς, ενώ στον Εφραίμ δεν δίνεται ούτε βήμα για να κάνει καμιά επέλαση. Δείτε την κεντρική φωτογραφία και θα καταλάβετε.

Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο ότι ο καλύτερος παίκτης του ματς είναι μάλλον ο Νταουσβίλι, το στυλ του οποίου ταιριάζει απόλυτα με τον τρόπο που εξελίσσεται το ματς. 

Δεν ξέρει κανείς πως θα βγουν οι ομάδες από τα αποδυτήρια άμα όμως συνεχιστεί τούτο το τέμπο τότε το μεγάλο ντέρμπι δεν θα είναι πάρα μια σούπα…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X