ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξανά στο ψάξιμο ο Αντονίν

Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παραμείνει στη Γρανάδα

Ο δανεισμός του Αντονίν Κορτές στην Ανόρθωση έχει ολοκληρωθεί, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στη Γρανάδα με την οποία διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ισπανία, ο 23χρονος επιθετικός δύσκολα θα παραμείνει στη Γρανάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ουσιαστικά, η ισπανική ομάδα θα ψάξει τρόπο για να «απαλλαχθεί» από τον Κόρτες, είτε παραχωρώντας τον εκ νέου με δανεισμό είτε «σπάζοντας» πρόωρα το συμβόλαιο που διατηρεί μαζί του.

Εφόσον ο Αντονίν μείνει ελεύθερος τελικά από τη Γρανάδα δεν αποκλείεται η Ανόρθωση να κινηθεί για την απόκτηση του, κάτι το οποίο θα διαφανεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας granadaenjuego:

«Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα κάνει η Γρανάδα με τον Αντονίν. Ο επιθετικός δεν έχει καταφέρει να δείξει τις δυνατότητές του με τον σύλλογο και τη φετινή σεζόν δόθηκε ξανά δανεικός, αυτή τη φορά στην Ανόρθωση. Πέτυχε τρία γκολ στα πρώτα εφτά παιχνίδια του και μόλις ένα στους 14 αγώνες που ακολούθησαν. Χωρίς θέση στη νέα Γρανάδα, ο σύλλογος θα αναζητήσει άλλη λύση για τον επιθετικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ