ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμπουλλάς για ΚΦ: «Αστειότητες τα περί προσωπικών δεδομένων»

Η θέση του για την κάρτα φιλάθλου

Τη θέση του ιδίου και της ομάδας γιου για το θέμα της κάρτας φιλάθλου εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» της Cytavision ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Η σχετική του τοποθέτηση:

«Η απουσία της νεολαίας ή των «μαχητών» όπως κάποιοι θέλουν να τους πουν, με στεναχωρεί. Να ξεκαθαρίσω πως θα ήταν χαρά μας να τους έχουμε στη Νότια, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Δεν ακολούθησα την πεπατημένη άλλων προέδρων να χαιδέψω αυτιά λέγοντας πως προσπαθούμε. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Είναι ξεκάθαρη πολιτική απόφαση και δεν αλλάζει. Ως παλιός παράγοντας, έζησα πολλά γεγονότα και με τραυματισμούς. Οφείλω όποιο μέτρο λαμβάνει η πολιτεία για την πάταξη της βίας πρέπει να υπακούμε γιατί στη βία δε χωράνε εκπτώσεις. Αν κάποιοι θεωρούν τη νομοθεσία υπερβολική στο ποινικό κομμάτι, τότε να αλλάξει. Αν δεχθούμε πως η ταυτοποίηση είναι αποτρεπτικός παράγοντας για κάποιους να κάνουνε επεισόδια, τότε ναι να γίνονται.

Είναι και αστείο τη σημερινή εποχή, που όλοι έχουμε 2-3 κάρτες για να ψωνίζουμε και ξέρουν και τι έχουμε στο ψυγείο, να μιλούμε για προσωπικά δεδομένα και αστειότητες. Φταίνε και τα ΜΜΕ, αλλά και παράγοντες των σωματείων. Κάνω έκκληση σε όλους όσοι δεν έβγαλαν την κάρτα για να ενισχύσουν την ομάδα να το πράξουν. Είτε τους αρέσει ο Χαμπουλλάς για πρόεδρος, είτε όχι. Ο Χαμπουλλάς είναι σημερινός. Η Ανόρθωση παντοτινή. Εγώ θέλω ακόμα και 8000 φιλάθλους να είναι στο γήπεδο υγιής και κάθε Κυριακή δίπλα στην ομάδα».

Για ενέργειες παλιών προέδρων με τους οργανωμένους: «Δεν με ενδιαφέρει τι έκαναν οι προηγούμενοι πρόεδροι. Θέλω να έχω μια καλή και ειλικρινή σχέση με τους οργανωμένους. Σχέση που να βασίζεται σε υγιείς βάσεις και όχι ψεύτικες υποσχέσεις. Εγώ ακολουθώ την ομάδα από παλιά. Ήμουν στο σύνδεσμο φιλάθλων στη Λεμεσό με το καφενείο μας, τα λεωφορεία μας. Τα αίτια της βίας ήταν διαφορετικά. Σήμερα δυστυχώς έχουμε άλλα θέματα που ταλαιπωρούν την κοινωνία όπως τα ναρκωτικά. Πρέπει να έχουμε αυστηρές νομοθεσίες για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X