ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμπουλλάς: «Δεν θα διεκδικήσω ξανά την προεδρία»

Δηλώσεις του πρόεδρου του Σωματείου της Ανόρθωσης στον ΣΠΟΡ FM 95.0

«Λευκός» καπνός βγήκε από τη Γενική Συνέλευση του σωματείου, καθώς υπερψηφίστηκε η πρόταση του Χρήστου Πουλλαΐδη για παραχώρηση των μετοχών του στο σωματείο. Πλέον η συζήτηση οδηγείται στην επόμενη μέρα του σωματείου και του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος του Σωματείου, Ευγένιος Χαμπουλλάς, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη χθεσινή Γενική Συνέλευση και την απόφαση: «Είχε τεθεί ενώπιων των μελών της Γ.Σ. το ερώτημα κατά πόσο δεχόταν την πρόταση του κ. Πουλλαΐδη για να παραχωρήσει τις μετοχές της οικογένειας του στον σύλλογο. Η πρόταση έγινε αποδεκτή και πλέον είναι στα χέρια επαγγελματιών που ασχολούνται με το θέμα μεταβίβασης μετοχών και θα υλοποιήσουν την απόφαση της Γ.Σ.».

Για τη θέση του ιδίου: «Εγώ υποστήριξα πως πρέπει να έρθουν οι μετοχές στο σωματείο. Είμαι εξ εκείνων που θεωρούν πως η εταιρεία πρέπει να συνεχίσει με μεγαλομέτοχο το σωματείο. Είναι κάτι που αιτιολόγησα, αλλά δεν είναι η δική μου άποψη που μετρά αλλά της Γ.Σ. Αυτό που μετρά πλέον είναι πως το σωματείο έχει υπό την ομπρέλα του όλα τα αθλητικά τμήματα και είναι κάτι που ήθελε και η διοίκηση Ανδρέα Σάντη για να υλοποιήσει το πρόγραμμα της».

Για το τι ακολουθεί: «Το σωματείο θα συνεδριάσει για να λάβει αποφάσεις για το πως θα προχωρήσουμε. Οι αποφάσεις θα έχουν έναν και μόνο σκοπό. Να εξυπηρετήσουμε το συμφέρων της Ανόρθωσης και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δεν έχει οριστεί εκλογική συνέλευση, ωστόσο θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του σωματείου στις επόμενες μέρες για λάβει αποφάσεις. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, έστω κι αν στο παρελθόν είχαμε τις όποιες διαφωνίες για θέματα διαχείρισης. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους αγωνιστικούς χώρους».

Αν θα διεκδικήσει επανεκλογή: «Όχι. Όταν έφυγα από την εταιρεία είπα ότι πάω στο σωματείο με ένα και μόνο σκοπό. Να κάνω αναδιοργάνωση του σωματείου που τότε δεν είχε καν γραφεία και το έπραξα, ενώ παράλληλα θα ασχολούμουν με το θέμα του γηπέδου. Έχω κάνει ήδη αρκετές ενέργειες επί τούτου. Έχει μπει σε μια σειρά το θέμα και απ’ τη στιγμή που σήμερα το σωματείο θα πάρει πίσω την ποδοσφαιρική ομάδα, νομίζω πως είναι σωστό και πρέπον αυτοί που ξεκίνησαν την προσπάθεια να την συνεχίσουν. Βέβαια οποιοσδήποτε φέρει διαφορετική πρόταση από τον κ. Σάντη και είναι καλύτερη και την επιλέξει η Γενική Συνέλευση μπορεί να συνεχίσει».

Για την παραίτηση του Μιχάλη Νεοφύτου: «Ο Μιχάλης ο Νεοφύτου είναι ο πιο στενός μου συνεργάτης, εγώ θα ζητήσω να μην γίνει αποδεκτή η παραίτηση του. Είναι πολύ σημαντικός για το σωματείο, έτρεχε συνεχώς το σωματείο. Είναι άνθρωπος αρχών και αξιών. Διαφωνώ ότι πρέπει να αποχωρήσει, θα του μιλήσω και εντός της ημέρας για να τον μεταπείσω».

Αν θα μείνει κοντά στην ομάδα: «Εμπλέκομαι στα διοικητικά της ομάδας από το 1999. Μπορεί να στεναχώρησα, να διαφώνησα με κάποιους όμως ήμουν πάντα συνεπείς στα αυτά που έλεγα. Θα βοηθήσω όπως μπορώ τώρα που δεν θα είμαι στα διοικητικά όπως έκανα και παλιά γιατί για εμένα η Ανόρθωση είναι τρόπος ζωής». 

Για το θέμα του γηπέδου: «Έχει γίνει μια αρχική συμφωνία με τους δανειστές μας που μείωνε το κόστος περίπου κατά 1 εκατομμύριο. Είμαστε σε διαβουλεύσεις για να εξεύρουμε τον τρόπο που θα βρεθούν οι πόροι για εξόφληση. Είμαι σε επικοινωνία και με τον κ. Πουλλαΐδη, και με τον κ. Σάντη αλλά και με τον πρόεδρο της κτηματικής ώστε να βρούμε τη λύση».

Όλα όσα είπε στο ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση