ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμπουλάς: «Τρεις ομάδες... την ίδια μεταχείριση»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο προέδρος της Ανόρθωσης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος εταιρείας της Ευγένιος Χαμπουλάς, στον απόηχο της ντροπιαστικής ήττας από τον Εθνικό στο Δασάκι

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν περιμέναμε αυτό το σκορ σίγουρα. Οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι. Έχει διαφανείς το φετινό πρωτάθλημα ότι όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν ζημιά. Μας έχει στενοχωρήσει αυτό το αποτέλεσμα αλλά είναι υποχρέωση μας να αντιδράσουμε άμεσα γιατί αυτή τη βδομάδα έχουμε δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Ως διοίκηση στηρίζουμε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές και έχει σημασία να βρεθούν να εργαλεία ούτως ώστε να υπάρξει σωστή αντίδραση».

Για το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα: «Είχαμε δυο εξ αναβολής παιχνίδια, είχαμε το κύπελλο, υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί. Η Ανόρθωση έχει τους τρόπους για να αντιδράσει και να ξεπεράσει κάποιες κακές στιγμές που είχαμε τις τελευταίες αγωνιστικές.»

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του και να απολογηθώ εκ μέρους όλων».

Για τον επαναληπτικό με τη Νέα Σαλαμίνα: «Γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν για να μπορέσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν οι τρόποι ούτως ώστε η Ανόρθωση να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών».

Αν υπάρχουν κριτήρια στην επιλογή των αγώνων που τοποθετούνται ξένοι διαιτητές: «Ήταν κάποια πράγματα οποία θα συζητούσαμε στην τελευταία συνάντηση αλλά λόγω της περιπέτειας που είχε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, δεν έγινε η συνάντηση. Ο κ. Λαγιέκ τοποθετεί τους ξένους διαιτητές στα παιχνίδια που θεωρεί πιο σημαντικά. Θα πρέπει οι τρεις ομάδες που διεκδικούν για την ώρα τον τίτλο να τυγχάνουν της ίδιας μεταχείρισης. Πρέπει να ισχύει και για τους τρεις το ίδιο, ή ξένους ή Κύπριους».

Για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα: «Ήταν καλή η διαιτησία χτες όμως έχω δει άλλα παιχνίδια που έκαναν λάθη οι ξένοι διαιτητές».

Αν είναι λύση οι ξένοι διαιτητές: «Οι ξένοι διαιτητές δεν είναι η λύση ούτε και η σωστή επιλογή. Πρέπει να στηριχτεί η κυπριακή διαιτησία. Και για να στηριχτεί πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Η δικαιολογία ότι δεν έχουμε αρκετούς διαιτητές στην elite κατηγορία δεν μπορεί να ισχύει. Πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε νέους διαιτητές ».

Για το κόστος των ξένων διαιτητών: «Μέρους του κόστους το επωμίζονται οι ομάδες».

Για τους Κύπριους διαιτητές: «Είδαμε πρόσφατα τη διαγραφή του κ. Κωνσταντίνου. Για ποιο λόγο έγινε η διαγραφή; Έγινε μια κακή διαιτησία σε ματς δεύτερης κατηγορίας. Αν αυτή την πρακτική την εφαρμόζεις για ένα παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας, γιατί δεν το πράττεις και για αγώνες της πρώτης κατηγορίας; Η λογική της διαγραφής ήταν η κακή διαιτησία. Πόσες κακές διαιτησίες είδαμε φέτος στο πρωτάθλημα; Πόσες διαγραφές έγιναν; Καμία. Γιατί δεν υπήρξε άλλη διαγραφή; Πρέπει να βρούμε τρόπους για να δημιουργήσουμε καλύτερο κλίμα σε όλα τα θέματα που απασχολούν την κυπριακή διαιτησία».

Για τις αντιδράσεις που υπάρχουν από ομάδες για τη διαιτησία: «Εμείς φέτος είχαμε πάρα πολλές σφυρίγματα τα οποία δεν ήταν σωστά και εντούτοις κρατήσαμε χαμηλούς τόνους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι χρειάζεται μεταρρύθμιση σε αυτό το χώρο και αυτή η μεταρρύθμιση πρέπει να στηριχτεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X