ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
25° Λευκωσία,
24 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Το ρευστό περνά από ΓΣΠ και Καζακστάν

Τα λεφτά αποτελούν επιπλέον κίνητρο για Ανόρθωση και Ομόνοια

24sports team

info@24sports.com.cy

Πρεμιέρα σήμερα για Ομόνοια και Ανόρθωση στους ομίλους του Europa Conference League. Μια διοργάνωση που μπορεί αρκετοί να υποτίμησαν αρχικά, η οποία όμως είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των Κυπριακών ομάδων.

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει στις 17:30 την Καϊράτ στο Καζακστάν, ενώ η Ανόρθωση φιλοξενεί την Παρτιζάν στο ΓΣΠ η ώρα 22:00. Οι δυο ομάδες στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο όχι μόνο θα τους προσφέρει τους πρώτους βαθμούς στους ομίλους και θα έχει αντίκτυπο στην συνολική τους Ευρωπαϊκή βαθμολογία, αλλά ταυτόχρονα θα τους φέρει ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο.

Ισοπαλία… ένα καλό συμβόλαιο

Σε περίπτωση που μια ομάδα εξέλθει ισόπαλη σε αγώνα των ομίλων του Europa Conference League θα δει μια επιταγή (ή και έμβασμα) ύψους 166 χιλιάδων ευρώ να καταφθάνει στα ταμεία της. Ένα ποσό δηλαδή που αντιστοιχεί σε ένα καλό συμβόλαιο και αν υπολογίσεις πως μια ομάδα έχει 25 ποδοσφαιριστές, τότε το να καλύπτεις ένα συμβόλαιο με μια μόλις ισοπαλία σε έναν αγώνα είναι σίγουρα θετικό.

Νίκη… τρίβεις χέρια

Αν πάλι κερδίσεις αγώνα ομίλων του Europa Conference League, τότε το πάρτι ξεκινά. Η επιταγή σε τέτοια περίπτωση θα γράφει μισό εκατομμύριο. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ομάδα στην Κύπρο που να δίνει τέτοιο συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή και ως εκ τούτου 500 χιλιάδες... κάνεις πάρτι.

Είναι γι’ αυτό που η διοργάνωση του Europa Conference League ταιριάζει γάντι στις ομάδες μας. Όμιλοι με ομάδες που μπορείς να διεκδικήσεις βαθμούς και συνάμα πολλά χρήματα στα ταμεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση