ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μέλλον του Μάριου

Η Ομόνοια, το συμβόλαιο με την Ανόρθωση και η εμπειρία των ομίλων

Σάββας Λαζανιάς

Ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα ο εξάμηνος δανεισμός του Μάριου Στυλιανού στην Ομόνοια και έτσι ο 27χρονος Κύπριος διεθνής άσος αναμένεται να επιστρέψει στην Ανόρθωση, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη δυο χρόνια.

Με τους «πράσινους» της Λευκωσίας κατέγραψε μόλις μια συμμετοχή (στο κύπελλο με τη Δόξα) και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είχε να συναγωνιστεί με δυο εξαιρετικούς παίκτες (Μαυρίας, Χούμποτσαν) για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Γνώριζε ότι ήταν πολύ δύσκολο να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στην Ομόνοια, όχι μόνο λόγω των επιλογών που υπήρχαν στο ρόστερ αλλά και λόγω της φιλοσοφίας του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος είναι ένας προπονητής που δεν αρέσκεται στο εκτεταμένο rotation.

Ένας Κύπριος με εμπειρίες ομίλων χωράει στο ρόστερ κάθε ομάδας στην Κύπρο

Η συνεργασία του με την Ομόνοια μπορεί να έχει ολοκληρωθεί τυπικά ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην Ανόρθωση, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση οι «πράσινοι» για να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν στο «Ηλίας Πούλλος», με τον τελευταίο λόγο ωστόσο να ανήκει στην Ανόρθωση.

Κάθε μεγάλη ομάδα θέλει να έχει στις τάξεις της αξιόλογους Κύπριους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να προσδώσουν βάθος και να δώσουν σημαντικές βοήθειες όταν τους ζητηθεί να αγωνιστούν. Ο Στυλιανού ανήκει σε αυτή την κατηγορία καθώς αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή Κύπριου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα κουβαλά πάρα πολλές εμπειρίες από την Ευρώπη έχοντας αγωνιστεί σε τρεις σεζόν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με τον Απόλλωνα.

Για την ώρα, παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του Στυλιανού και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X