ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μεγάλο αβαντάζ του Τιμούρ

Έρχεται το πρώτο ορόσημο της 1ης Ιουνίου

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Οι φετινές παράξενες συνθήκες στις οποίες καλούνται να δουλέψουν όσοι χτίζουν ομάδες έφεραν αβεβαιότητα και άγχος για τις αποφάσεις, με την Κύπρο να μην αποτελεί εξαίρεση. Στην Ανόρθωση όμως έχουν ένα πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο από τον προπονητή τους Τιμούρ Κετσπάγια.

Ήδη φέτος «χτύπησε» από νωρίς με δυο επιλογές από τη Νέα Σαλαμίνα, Ελουντού, Κορέια, ενώ στο παρελθόν έκανε φοβερά πράγματα με ομάδες που έχτισε με τέτοιο τρόπο

Με τα πρωταθλήματα να μην ξέρεις πότε θα ολοκληρωθούν και την πρέμιερ λιγκ π.χ. να βάζει την έναρξη των μεταγραφών μέσα στον Αύγουστο καταλαβαίνει κανείς το μπέρδεμα. Εμείς σταματήσαμε και δεν έχουμε παράταση συμβολαίων, αλλά όλους τους άλλους που παίζουν πρέπει να τους περιμένουμε. Το «παπούτσι που τον τόπον σου» μοιάζει να έχει παραπάνω νόημα από ποτέ.

Σε κάτι τέτοια, ο Κετσπάγια είναι κορυφή, αφού η καψούρα που έχει με τη μπάλα τον κάνει άριστο γνώστη της αγοράς στη χώρα που προπονεί. Ήδη φέτος «χτύπησε» από νωρίς με δυο επιλογές από τη Νέα Σαλαμίνα, Ελουντού, Κορέια, ενώ στο παρελθόν έκανε φοβερά πράγματα με ομάδες που έχτισε με τέτοιο τρόπο. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη και το ποσοστό επιτυχίας ψηλό.

Δε λέμε πως θα αναλωθεί μόνο στην εγχώρια αγορά, όμως οι κεραίες είναι ανοιχτές για ότι καλό υπάρχει στις θέσεις που ψάχνει. Αναμένουμε τις ανακοινώσεις από αύριο(1/6) για τους δυο που ξέρουμε και μην αποκλείσετε να προκύψουν νέα και για κάποιες περιπτώσεις που είτε γράφτηκε πως ενδιαφέρουν είτε όχι ακόμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X