ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αντίο του Ράγιος: «Προσπάθησα να μείνω»

«Με σεβάστηκαν όλοι, από την αρχή μέχρι το τέλος και θα σας έχω στην καρδιά μου»

Το δικό του μήνυμα έστειλε προς τον κόσμο της Ανόρθωσης έστειλε ο Ρούμπεν Ράγιος, με αφορμή της αποχώρηση του από την «Κυρία» και την παρουσία του αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Η ανάρτηση:

Είναι ώρα να πούμε αντίο. Είναι δύσκολο να πεις αντίο και να βρεις τις λέξεις που νιώθω τώρα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν από την αρχή μέχρι την τελευταία μέρα. Άνθρωποι εντός και εκτός της Ανόρθωσης. Ήταν 4 χρόνια αγνά συναισθήματα στην Ανόρθωση με καλές στιγμές και όχι τόσο καλές, αλλά πάντα έδινα τον καλύτερο μου εαυτό και με μεγάλη ευθύνη παλέψαμε για την ιστορία της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και τον κόσμο της.

Είχα το προνόμιο να φορέσω αυτά τα χρώματα και έχω προσπαθήσει από την αρχή, μέχρι και την τελευταία μου μέρα στην Κύπρο, για να βρω μια λύση έτσι ώστε να μπορέσω να συνεχίσω στην Ανόρθωση, αλλά δυστυχώς οι δρόμοι μας πρέπει να χωρίσουν.

Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά και να μπορούμε να απολαύσουμε ο ένας τον άλλον. Όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια, τόσο οι συμπαίκτες μου, αλλά και όλο το προσωπικό της ομάδας πάντα με σεβόταν και με βοήθησαν. Ο κόσμος μου έδειξε από την πρώτη μέρα, μέχρι και σήμερα αγάπη και σεβασμό και θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου.

Πήραμε αγάπη και σεβασμό από πολλούς. Το καλύτερο δώρο της δικής μας ζωής είναι η κόρη μας Μπέλλα που γεννήθηκε σε αυτό το όμορφο νησί και αυτό είναι για όλη τη ζωή. Τις καλύτερες ευχές προς την Ανόρθωση Αμμοχώστου και σε ολόκληρο το νησί της Κύπρου. Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία για όλους τους ανθρώπους
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
Ρούμπεν Ράγος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση