ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τιμούρ: «Θέλω να είναι παράδειγμα οι Γεωργιανοί»

Αναφέρθηκε στους Κατσαράβα και Λόρια

Την ικανοποίηση του για το νικηφόρο πέρασμα της ομάδας του από την Αρένα εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Για να πάρουμε αυτούς του τρεις βαθμούς χρειάστηκε να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά, κάποιες φορές χωρίς μπάλα. Ευτυχώς οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν. Τα γκολ που βάλαμε σήμερα ήταν για high light. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και βλέπουμε τη συνέχεια. Ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους παίτκες μου και καλή συνέχεια».

Για τα πειθαρχικά παραπτώματα των Λόρια και Κατσαράβα: «Θεωρώ ότι κάναμε το σωστό. Θέλουμε να έχομε την ομαδικότητα και την προσπάθεια. Όλοι κάνουν λάθη. Όταν είμαι Γεωργιανός και έχω κάποιους παίκτες Γεωργιανούς θέλω να είναι παράδειγμα. Δεν είναι ότι έγινε το κάτι απίστευτο. Τους είχα στην 11άδα όμως πιστεύω ότι έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω. Αν ήταν κάποιος άλλος παίκτης, όχι Γεωργιανός, θα μπορούσα να κλείσω μάτια. Όμως τους περιμένω να είναι παράδειγμα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο κόσμος της Ανόρθωσης σε παιχνίδι το 2013

Απόβαση…

Μαζική εξόρμηση στην πρωτεύουσα από τους φίλους της Ανόρθωσης
 |  HOT SPOT
X