ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τιμούρ: «Πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ»

Ανέλαβε την ευθύνη ο Γεωργιανός

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέλαβε την ευθύνη για τη βαριά ήττα που δέχτηκε η Ανόρθωση από τον Εθνικό.

Οι δηλώσεις του Γεωργιανού:

«Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη νίκη. Φάνηκε μέσα στο γήπεδο ότι ήθελαν πολύ περισσότερο να κερδίσουν από ότι θέλαμε εμείς. Κανονικά έπρεπε να ήταν το αντίθετο με την έννοια ότι είμαστε στην πρώτη θέση. Πρώτος υπεύθυνος για αυτή την ήττα είμαι εγώ σαν προπονητής. Κάνε ολόκληρη προσπάθεια 7 μήνες και με ένα παιχνίδι δεν μπορούμε να διαγράψουμε ότι πετύχαμε.

Από την ήττα και την απόδοση των παικτών υπεύθυνος είμαι εγώ. Είναι κρίμα. Καταλαβαίνω τον κόσμο. Μιλώντας με τους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια και αυτοί καταλαβαίνουν ότι πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα για να συνέλθουμε. Ένα παιχνίδι δεν διαγράφει όλα αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Ελπίζω να συνέλθουμε γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι για να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για την επόμενη μέρα: «Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν σεβαστήκαμε ούτε τους εαυτούς μας. Περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα. Και οι άλλοι πήγαν στην Πάφο και χάσανε. Όπου πας είναι δύσκολα. Μπορεί να είναι καλό για να συνέλθουμε. Δεν είμαστε υπερομάδα, πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά. Περιμένουμε από κάποιους παίκτες κάτι παραπάνω. »

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

<