ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
15° Λευκωσία,
25 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Τιμούρ: «Κάποιοι νομίζουν ότι γιατί μπήκαμε ομίλους, κάναμε τη δουλειά μας»

Όσα ανέφερε ο προπονητής της Ανόρθωσης

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το τέλος του παιχνιδιού της «Κυρίας» με τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Είναι δύσκολο να ξεκινάς το παιχνίδι με 3-0 και να προσπαθείς να ανατρέψεις το αποτέλεσμα. Είπαμε πολλές φορές ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν θα υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είναι αρχές του πρωταθλήματος και όλοι δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. Δεχθήκαμε τρία γκολ λες και δεν είμασταν στον αγωνιστικό χώρο. Μετά είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες για να πέτυχουμε τρίτο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και αν δεν παλέψεις είναι δύσκολο να κερδίσεις».

Αν είναι ικανοποιημένος για την αντίδραση ή θυμωμένος για το κακό διάστημα που είχε η Ανόρθωση: «Είμαι θυμωμένος είμαι γιατί χάσαμε το παιχνίδι. Δεν έχει σημασία πόσα λεπτά είχαμε πρόβλημα, διότι μια ομάδα που θέλει πρωταθλητισμό δεν γίνεται να παίζει αμυντικά. Κάποιοι φαίνεται πως νομίζουν ότι τη δουλειά μας τη κάναμε που μπήκαμε ομίλους, αλλά είπαμε ότι ο πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αντί να είμαστε καλά ψυχολογικά που μπήκαμε ομίλους, χάσαμε ήδη δυο φορές. Δεχθήκαμε εφτά γκολ παίξαμε πολύ καλύτερες ομάδες και δεν δεχθήκαμε τόσα».

«Έχουμε δείξει πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, ήρθαν νέοι παίκτες. Τα προβλήματα τα ξέραμε από την αρχή και φαίνονται στο γήπεδο. Περιμέναμε ότι θα είχαμε προβλήματα αλλά όχι ότι θα είμασταν σε αυτή την κατάσταση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση