ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τιμούρ και Γιανέφσκι... σήκωσαν από ένα

Ισοβαθμούν στις κατακτήσεις κυπέλλων οι δύο τεχνικοί

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Στραμμένα στο ΓΣΠ είναι σήμερα τα φώτα, όπου Ανόρθωση και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν το 11ο και 2ο κύπελλο στην ιστορία τους, αντίστοιχα.

Στο τιμόνι των φιναλίστ, βρίσκονται δύο πολύ έμπειροι τεχνικοί, οι οποίοι κουβαλάνε πίσω τους μια αξιόλογη καριέρα και που ευελπιστούν ότι απόψε θα προσθέσουν ακόμη μια κούπα στο βιογραφικό τους.

Η αλήθεια όμως, είναι ότι παρά τα αρκετά χρόνια προπονητικής που τους συνοδεύουν, τα τρόπαια που πανηγύρισαν ως τεχνικοί είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Από την μια, ο προπονητής της Κυρίας, Τιμούρ Κετσπάγια, στα 21 χρόνια που εξασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα, πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Κύπρου (2003-2004, 2007-2008), ένα κύπελλο Κύπρου (2006-2007) και μια ασπίδα Κύπρου (2007), όλα με την Ανόρθωση.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιανέφσκι στα 23 χρόνια της προπονητικής του καριέρας, κατέκτησε ένα κύπελλο Βελγίου με την Κλαμπ Μπριζ (2006-2007) και ένα νταμπλ Ελλάδας, ως βοηθός προπονητής στον Ολυμπιακό Πειραιώς (2005-2006).

Ουσιαστικά, ως πρώτοι προπονητές μετράνε από ένα κύπελλο, γεγονός που πιθανότατα τους δίνει ακόμη ένα κίνητρο ούτως ώστε να είναι αυτοί που θα φύγουν κερδισμένοι από το ΓΣΠ...!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κωνσταντίνος Νικολάου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση