ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τιμούρ:«Σίγουρα μεταγραφές και αλλαγές»

Ο Γεωργιανός κόουτς είπε αρκετά και ενδιαφέροντα τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για την πανδημία

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Τιμούρ Κεσπάγια μίλησε για όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό, για την προσπάθεια της Ανόρθωσης για το πρωτάθλημα και αρκετά άλλα σε μέσο της πατρίδας του. Σημαντική ήταν και η δήλωση του όσο αφορά την νέα χρονιά και τις αλλαγές που θα υπάρξουν.

Για τον κορωνοϊό και όσα συμβαίνουν:

« Είμαι στο σπίτι εδώ και δέκα μέρες και προσπαθώ να μην βγαίνω καθόλου. Βγαίνουμε μόνο για τα απαραίτητα. Είμαι με την γυναίκα μου, η κόρη μου είναι στην Αγγλία. Μιλάμε καθημερινά και της λέμε να μην βγαίνει απ' το σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος πανικού γιατί αυτό θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Ξέρουμε πολύ λίγα γι' αυτή την αρρώστια. Είναι καλύτερα που η κόρη μου είναι στην Αγγλία παρά στην Κύπρο. Είναι μια μεγάλη χώρα και ξέρουν πως να αποφύγουν τον πανικό. Σε γενικές γραμμές πρέπει να μένουμε σπίτι και να προσέχουμε.»

Για την Ανόρθωση και τους παίκτες:

« Τι μπορώ να τους πω; Μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να μιλάω για επιστήμη. Μετά το Σ/Κ δεν είχαμε καμία συνάντηση με τους παίκτες. Δεν κάνουμε προπόνηση. Η Ομοσπονδία μας λέει ότι θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα όμως περνάνε οι μέρες και είμαστε σε αβεβαιότητα. Οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν μέρες να επιστρέψουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Προς το παρόν είμαστε όλοι σπίτι.»

Για τις προπονήσεις και την συνέχεια:

« Στην Κύπρο οι παίκτες σχεδόν δεν έχουν καθόλου χρόνο να ξεκουραστούν. Αν το πρωτάθλημα επιστρέψει στις 15-16 Απριλίου σημαίνει θα υπάρχει διακοπή ενός μηνός. Πότε θα αρχίσουμε προπονήσεις; Είναι ένα πρόβλημα. Κάποιοι κάνουν προπονήσεις στο σπίτι αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι έτοιμοι να παίξουν. Όταν τελειώσει η σεζόν, θα πρέπει να κάνουμε θυσίες. Όσοι είναι πιο καλά προετοιμασμένοι θα πετύχουν, τι άλλο να σας πω.»

Για την ευκαιρία για κατάκτηση του τίτλου:

« Καταρχήν πρέπει να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με τον κορωνοϊό. Αυτό δεν είναι μόνο στην Κύπρο, είναι παντού. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο τον 21ο αιώνα. Η πατρίδα μου πέρασε πολλά, έχει πολλούς πρόσφυγες αλλά υπάρχει ο φόβος πως αυτό θα είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Φυσικά αυτό μας δίνει χρόνο να σκεφτούμε. Ας νικήσουμε τον ιό πρώτα και θα δούμε πως θα τελειώσει η σεζόν. Σίγουρα θα κάνουμε μεταγραφές και θα υπάρξουν αλλαγές».

Για τους χαμένους βαθμούς της Ανόρθωσης:

« Μπορώ να πω ότι είμαστε η μόνη ομάδα που είμαστε δυνατοί και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο από την αρχή της σεζόν. Εσχάτως δεν είχαμε εύκολο παιχνίδι. Δεν θέλω να μειώσω κανένα αλλά η Ομόνοια είχε πιο εύκολους αντιπάλους. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Ολυμπιακό με τη Σαλαμίνα. Αλλά όταν είπαμε ότι θέλουμε το πρωτάθλημα, ξέραμε την ποιότητα της ομάδας. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε την απώλεια βαθμών. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το τελικό στάδιο θα είναι δύσκολο για όλους. Κάποιες χρονιές ο πρωταθλητής χάνει μόνο ένα-δυο παιχνίδια αλλά φέτος έχασαν όλοι βαθμούς. Γι' αυτό είναι ενδιαφέρον και συναρπαστικό το πρωτάθλημα μας. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες μπορούν να το κατακτήσουν. Θέλουμε το πρωτάθλημα και ελπίζουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Το πρωτάθλημα του 2005 ήταν πιο δύσκολο από σήμερα. Τότε είχαμε μπάτζετ 800 000. Φέραμε κάποιους μεγάλους παίκτες από το εξωτερικό και είχαν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X